Fashion

Trei reguli de care Carmen Bruma ține cont atunci când face shopping

nicoleta.ispasescu
November 22, 2018 11:35 AM

De câte ori nu vi s-a întâmplat să umblați o zi întreagă prin mall-uri și la finalul zilei să vă întoarceți acasă obosiți, stresați și cu multe haine pe care nu le veți purta niciodată?!

Este tipic feminin să mergi la shopping în scop de relaxare și sa ne pierdem printre rafturile magazinelor, însă dacă nu știi să faci shopping eficient, cel mai probabil nu ai făcut nimic altceva decât să pierzi vremea.

Deși s-a scris despre dressingul ei plin cu haine sport, Carmen Brumă știe, la fel de bine, cum să fie și elegantă.

Noi am surprins-o pe Carmen la ultimul eveniment monden, unde a purtat o ținută extrem de sexi, în comparație cu temperaturile scăzute de afară.

Trei reguli de care Carmen Bruma ține cont atunci când face shopping

Întrebată de unde face shopping Carmen ne-a răspuns că îi place să meargă peste tot și că ține cont de trei reguli atunci când își cumpără un obiect vestimentar.

„Fac shopping de oriunde. Important este să îmi placă haina respectivă și, mai important, să îmi vină bine. Ăsta este și principalul criteriu atunci când îmi aleg o haină. Să mă avantajeze, să îmi pună în evidență atuurile și să-mi ascundă defectele. Apoi să fie adecvată la contextul pentru care o cumpăr, iar pe locul trei să se încadreze, cât se poate în tendințe”.

Ca orice femeie care se respectă Carmen este tot timpul la curent cu tendințele, pe care ulterior le adaptează propriului stil: „Țin cont de tendințe, dar numai dacă ele îmi servesc mie. Dacă tendințele respective mă avantajează, da țin cont de ele, dacă nu, mă fac că nu există”.

Stilul vedetei nu s-a schimbat foarte mult de-a lungul timpului. Ea a rămas pe aceeași linie clasică și elegantă. Carmen ne-a mărturisit că poartă hainele și de mai multe ori, dar că artificiul ei este mixarea accesoriilor: „În general sunt adepta liniilor clasice, pentru că mi se pare că nu se demodează niciodată și nu dai greș cu ele. Am rochii simple, clasice pe care pot să le accesorizez în mai multe feluri, astfel încât ele pot părea diferite”.

Cel mai preț lucru pe care Carmen Bruma îl deține este „o eșarfă foarte frumoasă de la bunica mea, pe care a purtat-o și la care țin foarte mult”.