Beauty

Trend alert: Accesoriile pentru păr

ioana pana
December 5, 2018 07:00 AM

Se știe că moda anilor ’90 s-a reîntors în forță (vezi crop top-urile, jeanșii drepți și evazați și salopetele din denim), iar când vine vorba de accesorii, printre chokere și cerceii creole, cele ce se remarcă cu adevărat sunt cele pentru păr.

Accesoriile pentru păr

  1. Scrunchies

Oh, faimoasele scrunchies! Ultima oară când ai văzut una a fost în adolescență, când deja îți deveniseră antipatice. Apoi a venit Carrie Bradshaw care ți-a adus aminte de existența lor, în serialul Sex and The City. Iar acesta este momentul în care ele revin în trend. Designerii le-au integrat în colecțiile de Primăvară-Vară, iar de atunci se găsesc în garberobele fiecărei pasionate de modă.

  1. Cleștii de păr

Alexander Wang a fost cel care a readus în lumina reflectoarelor cleștii de păr. Deobicei făcând parte din rutina noastră de beauty, ca în toate cazurile în care ieșeam din duș rapid și ne prindeam părul cu unul, acum cleștii ajută la crearea unui look minimalist, sleek, pentru zi.

 

View this post on Instagram

 

Keep it together. – Our silver hair clip is yours to shop now in all retail stores and at ALEXANDERWANG.COM.

A post shared by alexanderwang (@alexanderwangny) on Oct 14, 2018 at 1:20pm PDT

  1. Clamele

De la un accesoriu de copii, la piese de designer, se poate spune că agrafele sunt adevăratele vedete ale acestui sezon. De la cele monogramate „M” din cristale de la Max Mara, la cele colorate Gucci, până la cele în formă de fluturaș de la Ashish, toate au reapărut suprinzător de rapid pe podiumuri, și pe atât de rapid au ajuns și în inimile noastre.

 

View this post on Instagram

 

Yesterday @gucci #Gucciwomnight ??‍♀️

A post shared by María Bernad (@maria_bernad) on Nov 24, 2018 at 3:29am PST

  1. Bandanele

O variantă evoluată a clasicelor bandane elastice și colorate, bandalene propuse de Tom Ford pentru acest sezon acoperă tot părul, au nuanțe naturale precum nude sau negru, și sunt din piele sau textil. Tips&tricks pentru a le purta: leagă-ți părul în coadă la ceafă și scoate-ți câteva șuvițe din laterale pentru un look cât mai effortless, apoi adaugă bandana.

 

View this post on Instagram

 

? @tomford SS19 backstage for Vogue China #TOMFORDSS19 #BOYSANDGIRLS #NYFW

A post shared by ???? ?. ???? (@annezchen) on Sep 10, 2018 at 6:29pm PDT