Fashion

Trend alert: baby pink, culoarea sezonului

iulia.statie
April 25, 2020 16:03 PM

În fiecare vară, alături de celelalte culori, roz-ul rămâne un ingredient de succes în garderoba noastră. Pentru sezonul de primăvară/vară 2020, look-urile tale vor fi colorate în nuanțe pastelate, deschise, ce amintesc de culoarea vatei de zahăr. Așa că pregătește-te să îți achiziționezi obiecte vestimentare într-o nuanță baby pink, perfectă pentru zilele însorite.

Pe aceeasi temaTrend alert: cardiganul, piesa IT a sezonului

Trend alert: baby pink, culoarea sezonului

Cum să porți această culoare primăvara. Ca și Giedre Dukauskaite, te poți juca cu contrastele, mizând pe linii curate, sau poți face un statement, adăugând pene sau rochii din brocard ca Blanca Miro sau Jeanette Madsen. În același timp, îți poți achiziționa o rochie dintr-un material fluid, cum ar fi satinul, amintind de lenjerie sau poți opta pentru un look asemănător unei păpuși, mergând pe rochii baby doll cu mâneci bufante (un alt trend adorat al sezonului).

Always make a statement! Deși ținuta ar fi fost dusă într-o zonă rock glam, adăugând această nuanță ea a fost cu mult cumințită, însă mesajul a rămas, fiind la fel de inedită și în culori pastelate, penele fiind acesoriul forte al look-lui.

Rochii mini în nuanțe baby pink? Da! Ducându-se într-o zonă baby doll cu această nuanță, Jeanette Madsen a acoperit două trend-uri adorate din acest sezon prin alegerea mânecilor bufante. Un alt truc pe care l-a folosit pentru a da o senzualitate stinsă ținutei a fost alegerea botinelor, fiind clar un semnal de ‘baby doll who likes rock & roll’.

Probabil că aceste set-uri ce amintesc de pijamale reprezintă trend-ul meu preferat din acest sezon pentru că ne oferă o doză de realitate cu ceea ce trăim în zilele noastre. Mai mult, materialele alese sunt de obicei extrem de fluide și pun accent pe goliciune fără a arăta foarte multă piele, cu o doză de casual confort.

Ce este de apreciat la această nuanță este faptul că se combină foarte ușor cu alte culori, tari sau pastelate, putând fi introdusă într-o ținută uni sau pe o rochie cu un boom de print-uri, punând accent pe feminitate și delicatețe. Mai mult, arată bine și pe o pereche de jeans cu talie înaltă, făcând din aceștia o piesă vestimentară puternică.

O altă piesă ce nu are cum să lipsească din garderobă este clasicul trench, însă de data aceasta cu un twist neobișnuit. Nuanța baby pink asortată cu maro-ul oferă un strop de aer parizian, chiar dacă alegi să porți o pereche de încălțăminte casual, cum ar fi teneșii.