Fashion

Trend alert: biker shorts

iulia.statie
June 19, 2020 12:56 PM

În ultimii ani, pantalonii biker s-au întors furtunos în trend-uri. Acest item din spandex a luat prin surprindere lumea modei, iar multe celebrități s-au conformat. Aceștia pot fi combinați cu bluze oversized sport sau t-shirts pentru un look casual, sau alături de o rochie pentru a nu avea probleme ce țin de ținută. Celebrități ca Kim Kardashian, Bella Hadid și Gigi Hadid s-au îndrăgostit de acest trend și l-au incorporat în cele mai bune outfit-uri.

Pe aceeasi temaJustin și Hailey Bieber, cadou neașteptat de nuntă din partea lui Hedi Slimane

Kim Kardashian

Kim Kardashian este un fan înrăit al acestor pantaloni biker. Ținând cont că brand-ul soțului ei, Kanye West, numit Yeezy, prezintă extrem de multe produse de acest gen, multe look-uri ale vedetei se învârt în jurul acestor pantaloni. Aceasta combină pantalonii biker cu crop top-uri sau bustiere sau cu bluze sport oversized, dar și jachete pentru a obține ținute casual cu un twist elegant, adăugând pantofi cu toc.

Gigi Hadid

Cât despre Gigi Hadid, aceasta a apărut purtând pantalonii biker alături de un t-shirt clasic și o pereche de sneakers albi. Totuși, ea a combinat acest look cu un sacou oversized și pentru o ținută mult mai stylish, adăugând o pereche de ochelari cu rame albe și o pată de culoare prin geanta aleasă. Pantalonii biker sunt alegerea perfectă pentru modelele ca Gigi, căci ajută în a pune în evidență picioarele lungi.

Bella Hadid

Bella Hadid a apărut și ea într-un look inspirat Carrie Bradshaw. Aceasta a combinat pantalonii cu un sacou oversized, cu nimic pe sub, pentru un plus de senzualitate și o pereche de tocuri. Aceasta a adăugat o pereche de ochelari de soare și o beretă pentru un twist franțuzesc, perfect pentru o ținută prezentată la Paris Fashion Week.

Hailey Bieber

O altă vedetă ce s-a îndrăgostit complet de acești pantaloni biker este Hailey Bieber, inspirată de Prințesa Diana. Aceasta a făcut un shooting inedit purtând piesa vestimentară și este deseori văzută optând pentru acest item atunci când vine vorba de ținute sport. Și Prințesa Diana iubea acești pantaloni biker, fiind surprinsă purtându-i atunci își dorea un outfit casual.