Fashion

Trend alert: butter yellow

iulia.statie
August 26, 2020 15:24 PM

Butter yellow, sau nuanța untului, va deveni una dintre culorile preferate în următorul sezon. Noul trend a fost deja văzut pe podiumuri, dar și în ținutele street style, trendsetterii adorând această nuanță caldă, pastelată.

Pe aceeasi tema5 trenduri în materie de jeanși pentru această toamnă

Butter yellow, culoarea vedetă a sezonului

Motivele pentru care ar trebui să ai cel puțin o piesă în această nuanță? În afară de faptul că este una veselă, îți dă eleganța de care ai nevoie fără a te strădui prea mult, iar Bottega Veneta, Marc Jacobs și Miu Miu deja au adus culoarea în unele dintre ținutele propuse pe podiumuri.

Nici trendsetterii nu se lasă mai prejos. În ultima vreme, ținutele s-au bazat pe nuanțe pastelate, vesele, iar această nouă nuanță ce a intrat în atenția tuturor merge combinată cu orice. Șocant, dar putem să o purtăm în fiecare sezon! Mai mult, aceasta va face trecerea de la vară la toamnă mult mai ușoară, alegând acum costumele și fustele lungi în defavoarea rochiilor furou și a pantalonilor de cycling, însă, păstrând această culoare delicioasă.

Delicată și ușor de combinat, această nuanță pastelată a clasicului galben este aici pentru a prelua sarcina bejului, anume de a oferi ținutelor un aer distins, chiar dacă piesele merg în zona casual. Dacă îți este frică de culorile tari, se prea poate ca nuanța să fie perfectă pentru tine.

Cum o poți purta

Încă nu te-am convins? Dacă nu știi secretul, gândește-te cum combini albul, negrul și bejul. Nu te stresa, este mai ușor decât sună. Spre exemplu, am văzut foarte mulți trendsetteri purtând din cap până în picioare aceast nuanță pentru o ținută foarte chic.

Poți purta și un costum de inspirație masculină în culoarea untului, la care să adaugi un simplu tricpou alb. O altă combinație bună? O fustă în această culoare, combinată cu un pulover. Ah, să nu uităm că jachetele din blană ecologică se întorc și anul acesta în trend-uri, așa că de ce nu am merge pe un stil vintage îmbrățișând culoarea untului?