Fashion

Trend alert: cardiganul, piesa IT a sezonului

iulia.statie
September 23, 2020 14:13 PM

Dacă există vreun deceniu ce ne-a influențat demersul stilistic în ultimul an, atunci sigur tot ce se purta în anii ’90 a revenit puternic în tendințe. Pentru cei ce au crescut cu Sabrina the Teenage Witch și Tammy Girl, probabil a fost șocant, căci atunci când ai 20 sau 30 de ani, cu siguranță nu îți vine să crezi că tot ce purtai în copilărie se numește retro.

Pe aceeasi tema19 momente memorabile în moda anului 2019! Ce vedete au marcat anul cu apariţiile lor!

Cardiganul, noul hit în materie de îmbrăcăminte de toamnă

Am văzut peste tot crop top-uri, costumele formate din fustă și sacou și rochii parte-pe-parte, iar iubitorii de modă adoră ultimele trend-uri! În timp ce toamna pune stăpânire pe noi, o altă piesă își face din nou o intrare spectaculoasă.

Deși am putut observa că vedetele de peste hotare s-au îndrăgostit de această piesă încă de anul trecut, am văzut o abordare diferită, alegând piese oversized, în stilul grunge, depărtându-se de stilul lui Courtney Love și alegând stilul lui Cher din Clueless.

Nu doar că este confortabil, pune în valoare silueta și poate fi purtat cu o multitudine de piese, dar pentru unii devine indispensabil. Evident, toată lumea își dorește să poarte ceva călduros în timp ce lucrează de acasă sau se confruntă cu schimbarea de vreme. Acest produs arată fabulos cu denim, deux-piece-uri, pantaloni sport sau ținute office.

Vedeta ce a pus accent pe acest trend a fost Katie Holmes, surprinsă pe străzile din New York în timp ce purta un set format dintr-un cardigan și un sutien. Nu doar că a fost ca o gură de aer apariția sa, ci și a adus înapoi un trend de mult uitat pe undeva prin ’90.

Încă de atunci, mai multe celebrități IT ale momentului au fost văzute purtând clasicul cardigan, însă cu amprenta propriului stil. Spre exemplu, unele au ales să nu pună nimic pe sub, pentru a da o senzualitate subtilă ținutei.

Combinația mea favorită? Un cardigan scurt fără nimic pe sub, o pereche de pantaloni baggy, bocanci combat sau tocuri și accesorii statement.

Urmărește galeria foto pentru mai multă inspirație!