Fashion

Trend alert: care sunt culorile dominante pentru ținute în sezonul de primăvară/vară 2020

iulia.statie
March 28, 2020 16:52 PM

Roz sau albastru? Verde sau galben? Ce nuanțe îți vor colora primăvara și vara?

Pe aceeasi temaCe culori purtăm în 2020. Sugestiile Institutului Pantone

Trend alert: care sunt culorile dominante pentru ținute în sezonul de primăvară/vară 2020

Sezonul acesta marchează întoarcerea triumfală a culorilor. Nuanțele căștigătoare pe care trebuie să ne axăm în 2020 sunt albastru, galben și roz. În același timp, verdele, portocaliul și orice culoare mai deschisă cum ar bejul sau auriul au propriul rol. Alegerea este a ta.

Galben pastelat

Uită de galbenul aprins, în acest sezon nuanța perfectă este mai degrabă un galben șampanie. Marele case de modă cum ar fi Celine, JW Anderson sau Etro deja au incorporat nuanța în ținute.

Verde

Există mai multe variații ale acestei nuanțe rebele, de la verde mentă până la pastel.

Roz pastel

Nuanțe deschise, pastelate, ce amintesc de culorile vatei pe băț, perfecte pentru ținute baby doll. Puțin romantism nu lipsește nimănui.

Turcoaz

Între verde și albastru există această nuanță superbă ce ne amintește mereu de vară și ne dă senzația că toate privirile sunt asupra noastră.

Bej

Bejul continuă să fie o nuanță adorată în lumea modei, având puțin din toate, incorporând modernul și contemporanul în ținute chic.

Mov lila

Noi deja am făcut o obsesie pentru această culoare, căci orice ținută în care este incorporată devine statement. În acest sezon totuși, se poartă culorile pastelate, aducând aminte de delicatețea florilor.

Portocaliu

Portocaliul a luat cu asalt unele dintre cele mai importante prezentări de modă, cum ar fi Bottega Veneta, Isabel Marant și Prada. În acest sezon, nuanța a fost folosită pentru a pune în valoarea look-uri unice.

Bonbon

Unul dintre cele mai mari trend-uri din acest sezon reprezintă outfit-urile în nuanțe de bonbon, ce amintesc lumii un singur lucru: plăcerea este mai presus de orice.

Albastru deschis

Luminozitatea impregnată în ținute a făcut ca albastrul deschis să devină cheia succesului în acest sezon. Cel mai bine ar fi să alegi look-uri monocromatice.

Auriu

Una dintre cele mai triumfante culori, arătând spectaculos indiferent dacă porți o fustă midi, un costum bărbătesc sau o rochie de seară.

Neon

Neon-ul ne amintește de anii ’90 și de stilul punk, iar această nuanță de asigură că ești mereu pregătită de party și atragi atenția.