Fashion

Trend Alert: Ce bijuterii purtăm toamna aceasta

ioana pana
September 12, 2019 22:02 PM

S-a zis cu vremea minimalismului în ceea ce privește accesorizarea. Podiumurile au dictat: toamna aceasta, more is more și când vine vorba de bijuterii. Supraaccesorizarea nu ar trebui să fie un termen necunoscut nimănui, iar regulile consacrate, precum aurul nu se potrivește cu argintul, sau cristalele și perlele nu au ce căuta în aceeași combinație trebuie date uitării.

Pe aceeasi temaJimmy Choo, brandul perfect dacă te afli în căutarea pantofilor de nuntă

Să urmărim ce ne spun trendurile și ce bijuterii trebuie să purtăm toamna aceasta.

Trend Alert: Ce bijuterii purtăm toamna aceasta

Cerceii statement

Cerceii sunt unul dintre accesoriile preferate ale caselor de modă și din ce în ce mai mulți designeri se concentrează pe crearea unor modele unice și cât mai spectaculoase cu putință. Cerceii statement pot fi unicul accesoriu necesar pentru a anima o ținută, iar variantele sunt infinite și potrivite oricărui stil personal. Găsim cele mai cool variante la Area, Altuzarra, Valentino și Prabal Gurung.

Stilul tribal

Stilul tribal pote fi depășit în ceea ce privește vestimentația, însă accesoriile din această zonă încă se bucură de popularitate. În general voluminoase, din argint sau imitații, cu amulete și pandantive cu caracter mistic, acestea sunt bine ancorate în moda actuală.

Neo-romantismul

Perlele au avut momentul lor de glorie sezonul acesta, când le-am regăsit pe cercei, chokere și chiar inele. Mici, de cultură, sau șiraguri perfecte, perlele vor fi versatile și întotdeauna vor aduce un plus de rafinament oricărui ansamblu, fie ele casual sau elegant. La Dior am surprins o adevărată desfătare a acestui neo-romantism, cu un aer specific franțuzesc.

Logomania

Poate unul dintre cele mai populare (și controversate) trenduri ale acestui an, logomania se remarcă și la nivelul accesoriilor. Fie că este vorba de lanțuri Versace sau cercei cu logoul Chanel, contribuția unei astfel de bijuterii într-o ținută este notabilă.

Cristalele

„Crystals are a girl’s best friend”: de la Holly Golightly, la Carrie Bradshaw, și până la Blair Waldorf, nimeni nu a putut contrazice această afirmație. Cristalele și diamantele rămân pe primul loc în topul opțiunilor și, de ce nu, al micilor plăceri (ne)vinovate ale femeilor. Sezonul acesta le purtăm la baza gâtului, dar și pe cercei lungi și chokere.

 

Urmărește galeria foto pentru un plus de inspirație în legătură cu bijuteriile pe care le purtăm toamna aceasta.