Editor's choice

Trend alert: cizmele până la genunchi! Tinute care te vor inspira pentru toamnă!

irina.letitia
September 26, 2019 15:50 PM

A sosit momentul să dăm frâul liber bucuriei de a purta o pereche de cizme noi! Vremea este de partea noastră, la fel ca tendințele, iar tu poți să profiți de ocazie pentru a purta încălțămintea favorită! Sezonul acesta, cizmele până la genunchi sunt la putere, astfel că îți propunem câteva ținute și o selecție de modele ideale pentru toamnă!

Trend alert: cizmele până la genunchi! Tinute care te vor inspira pentru toamnă!

Un nou sezon înseamnă o serie de surprize vestimentare și de tendințe noi. Cizmele până la genunchi nu sunt chiar o noutate absolută, însă prezența lor în fruntea tendințelor a fost destul de fluctuantă. In ultimii ani, am abuzat de botine, de cizme peste genunchi, însă formula clasică, înălțimea până la genunchi a fost oarecum absentă din topul tendințelor sezoniere.

Anul trecut, am resimțit pentru prima oară după câțiva ani, prezența în tendințe a cizmelor până la genunchi, o prezență chiar exotică care ne-a readus în spiritul modei anilor 70.

Anul acesta, povestea continuă și tendințele de încălțăminte ne anunță că putem investi într-un astfel de model, întrucât cizmele până la genunchi rămân una dintre cele mai cool piese ale perioadei.

Dacă te întrebi cum le poți purta, am ales pentru tine câteva idei de ținute, ce îți vor servi drept inspirație pentru outfit-urile de toamnă

Lungimea acestor cizme îți permite o mulțime de abordări diferite, fiind foarte versatile și ușor de purtat.

Vezi această postare pe Instagram

In between seasons ??

O postare distribuită de Darja Barannik (@darjabarannik) pe

In general, sunt preferate ținutele scurte, pentru a lungi vizual piciorul. O fustă sau o rochie scurtă, alături de cizmele până la genunchi, este o opțiune cât se poate de bună în acest sens. O variantă foarte chic este și un deux pieces, cu fustă sau pantalon.

Nu ezita să alegi nici piese mai lungi, rochii, fuste sau pantaloni midi. Este preferabil în acest caz însă cele două elemente să se suprapună, tot pentru un efect optic de alungire.

In galeria foto, îți propunem o selecție de modele de cizme perfecte pentru această toamnă!