Fashion

Trend alert: confort

iulia.statie
December 7, 2020 16:54 PM

Imediat cum pandemia de coronavirus ne-a închis în case, ne-am găsit căutând piese confortabile, dar care să fie și extrem de chic. Pe atunci ne zbura mintea la Gigi Hadid ce purta pijamalele în moda street style, iar în sezonul răcoros, gândul ni se duce la Katie Holmes, ce apărea într-un set format din cardigan și bustieră pe străzile din New York anul trecut.

Pe aceeasi temaBikinii din denim care au creat controverse: „Sunt buni pentru Beyonce, Rihanna și Lady Gaga, dar nimeni altcineva”

Confortul: piesele spre care ne îndreptăm în acest final de an

Dacă la începutul sezonului călduros ne-am îndreptat spre colanți, pantaloni de cycling, pijamale adaptate pentru a putea funcționa în moda de zi cu zi, pe la începutul sezonului răcoros, pe când încă puteam să ne bucurăm de ținute cât mai ușoare, am observat că unele piese ce erau preferate.

Bustierele din tricot au fost introduse în ținutele văratice, însă, cu siguranță acestea nu au apărut fără un scop. Confortul pe care îl oferă cu siguranță le-a făcut să fie preferate, iar celebritățile noastre favorite le aleg încă din 2019, iar acum, mai mult ca niciodată, tindem să purtăm orice creație cât mai simplă.

Bineînțeles, atunci când timpul cu cei dragi este limitat, încercăm să găsim ținute cât mai ușor de stilizat, iar seturile, dar și hainele din tricot au împânzit magazinele, străzile și podiumurile. Mai întâi am observat cardiganele, ce au avut un real succes încă de anul trecut, apoi seturile din tricot, ce pot funcționa extrem de bine în ținutele street style, dar și vestele, un trend ce vine puternic din spate pentru acest an.

De ce ar trebui să alegem piesele din tricot? În primul rând, pentru că îmbină perfect utilul cu plăcutul, iar design-ul variat al acestor piese îți permite o adaptare pentru stilul tău vestimentar. Rochiile tip pulover sunt o variantă versatilă pe care o poți purta de dimineața până seara, jucându-te cu accesoriile, sau optând pentru cizme lungi pentru un look senzual.

Apoi, avem seturile din tricot, extrem de ușor de purtat. Pe lângă confortul evident, poți alege o variantă cu maletă și pantaloni evazați sau fustă la care să adaugi o pereche de bocanci combat pentru o ținută edgy, dar chic în același timp.

Cardiganele și vestele sunt și ele o alegere perfectă, deoarece îți pot ține de cald toată ziua, iar dacă vei alege un imprimeu inedit sau accesorii statement te vei asigura că o să ieși în evidență, dar totuși, te vei bucura întotdeauna de confortul dorit fără a dedica prea mult timp ținutei.