Fashion

Trend alert: costumul de baie cu print leopard

iulia.statie
July 23, 2020 15:38 PM

Cum a venit vara, este normal să ne intereseze mai mult de ce costum de baie putem purta pentru zilele nesfărșite la plajă ce ne așteaptă și mai puțin de ținutele bine puse la punct.

Pe aceeasi temaCe dietă simplă a ținut Irina Shayk după sarcină

Costumul de baie cu print leopard, preferatul vedetelor

Anul acesta, mai mult ca niciodată, accentul este pus pe relaxare. Se tinde spre un stil effortless chic, evident, fără a ieși din casă total nepregătită, dar atenția este îndreptată acum asupra pieselor ce sunt foarte confortabile, ce pot fi integrate ușor în ținute dar arată bine, căci în pandemia aceasta am învățat să punem preț pe timpul petrecut alături de cei dragi, dar și pe acele creații timeless.

Așa ca noi toate, celebritățile se îndrăgostesc de anumite modele de costume de baie în fiecare sezon, pentru că este piesa aceea ce nu trebuie să îți lipsească din garderobă vara. Există modele variate pentru fiecare tip de siluetă, pentru ca fiecare să se simtă perfect atunci când se bucură de o zi de relaxare.

Fascinația pentru animal print nu mai este un secret pentru nimeni, căci de câteva sezoane încoace, celebritățile prezintă numeroase ținute senzuale cu diferite print-uri, zebră, tigru, leopard, șarpe și așa mai departe. Nu doar că acest artificiu te face să ieși în evidență, dar ținutele animal print sunt extrem de versatile, iar piesele vin în numeroase forme și culori.

De data aceasta, costumul în print de leopard a fost văzut peste tot în acest sezon, celebrități ca Kaia Gerber, Jill Kortleve, Bella Hadid, Jasmine Tookes prezentând o astfel de piesă pe conturile de socializare de câte ori au ocazia de a se poza la plajă. Și cum am spus că se pune accent pe naturalețe, acesta vine în nuanțe blânde, pentru a se potrivi cu stare de spirit pe care o avem toți acum. Nu te-am convins încă? Iată câteva dintre vedetele ce și-au achiziționat deja un costum de baie în acest print:

Kaia Gerber

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Bella Hadid

 

View this post on Instagram

 

me on the 72nd hour of my phone deep in a bag of rice

A post shared by Bella ? (@bellahadid) on

Jasmine Tookes

 

View this post on Instagram

 

So you mean I had to leave gorgeous sunny weather for this rain, LA!?

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes) on

Emma Roven Rose

 

View this post on Instagram

 

un léopard sur la croisette

A post shared by Emma Rowen Rose (@emmarowenrose) on