Fashion

Trend alert: cum poți combina rochiile și fustele cu bocanci și cizme în acest sezon

iulia.statie
October 19, 2020 15:43 PM

Dacă asociezi o rochie sau o fustă fabuloasă cu o pereche de cizme sau de bocanci obții imediat o ținută perfectă pentru toamnă. Bineînțeles, există posibilități nesfârșite de look-uri atunci când vorbim de sezonul răcoros.

Pe aceeasi tema7 modele de cizme pe care le poți purta toată iarna!

Cum asortezi rochiile și fustele cu bocanci și cizme în acest sezon

Fie că stilul tău personal se îndreaptă către rochii babydoll, cu volane, sau preferi fustele midi la care poți adăuga un pulover după bunul plac, aceste ținute combină două anotimpuri, vara și toamna, lăsându-te în voie să te joci cu piesele pe care vara le-ai purtat îndelung, acum în alte combinații mult mai călduroase.

Pentru că atât carourile, cât și set-urile sunt la mare căutare, poți combina o pereche de cizme lungi cu un palton în acest print pe care sezonul răcoros mereu îl readuce în trend-uri, finisând look-ul cu un set format din fustă și sacou sau cămașă.

Look-urile monocrome sunt din nou la modă, iar uneori, albul pe alb sau bejul pe bej îți pot garanta o ținută extrem de elegantă, tomnatică. Nici maletele nu sunt de uitat, cum nici fustele din materiale moi, ce, cu siguranță o să îți țină de cald.

Puloverele oversized purtate ca și rochii amintesc de blazerele oversized ce au fost folosite în ultima vreme pentru același trend, oferind un outfit cozy cu o senzualitate aparte. Pentru un plus de styling, încearcă să optezi pentru o pereche de botine într-o culoare tare.

Fustele tip școlăriță au fost văzute peste tot în magazine sau pe internet, amintind mereu de începutul toamnei, dar și pentru că sunt foarte ușor de stilizat și merg atât cu cizme lungi, ciocate sau bocanci combat și un pulover sau o maletă în aceeași nuanță.

De asemenea, pentru cele ce preferă look-urile mult mai edgy și nu vor să se bazeze pe tocuri, bocancii combat revin în trend-uri în acest sezon. Pentru a tăia puțin din aerul glam rock pe care aceștia îi oferă și a alege ceva într-o zonă mai senzuală, optează pentru o rochie lungă, mulată, dintr-un material mai gros sau, dacă vremea îți permite, una dintr-un material fluid, de vară, la care să adaugi o maletă pe sub.

Stilul boho chic nu se potrivește doar vara sau la anumite concerte, ci poate fi incorporat și în garderoba ta de toamnă dacă ești o fire mai visătoare. Pentru a te încadra, alege o pereche de cizme înalte sau ciocate și finisează look-ul cu un palton în nuanțe pământii și o pălărie.

Urmărește galeria foto pentru mai multe ținute!