Fashion

Trend alert: curele și centuri

iulia.statie
February 24, 2021 10:40 AM

Încă de când am văzut-o pe Michelle Obama la ziua inaugurării noului președinte al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, am fost fermecate de apariția sa. Așa cum ne-a obișnuit, soția lui Barack Obama a captat toate privirile, dar a avut folosit și un anumit truc de styling pentru a își pune în evidență ținuta inedită.

Pe aceeasi temaCe print purtăm în acest sezon

Curelele și centurile, un must have

După ce i-am admirat piesele rafinate, dar și coafura reușită, am observat că Michelle s-a folosit de o curea pentru a își pune în evidență silueta, demonstrându-ne că acest accesoriu poate să scoată imediat din anonimat un look.

Nu a fost singura ce s-a folosit de acest artificiu în ziua aceea, căci și Jennifer Lopez a optat pentru o curea, dar mult mai prețioasă, cu un design cu totul surprinzător. Dacă simți că o curea sau o centură din piele este mult prea plictisitoare pentru tine, poți opta pentru una cu lanțuri sau cu pandantive supradimensionate, modele fiind din belșug.

Nu doar vedetele și persoanele publice se folosesc de acest accesoriu. Pe podiumurile de modă, o varietate de centuri și curele a fost observată, reamintindu-le tuturor că acest trend s-a întors, iar silueta poate să fie frumos evidențiată cu ajutor unui accesoriu.

Partea cea mai bună? Poți alege în fiecare sezon câte o curea, fie că este vară sau iarnă. Optează să adaugi acest accesoriu la un blazer supradimensionat sau la o jachetă lungă pentru definirea taliei toamna și iarna, iar în sezonul călduros, poți să te joci cu diferite rochii oversize sau cu pantalonii cu talie înaltă ce au nevoie de un strop de culoare.

Jonglează cu acest accesoriu ce este extrem de practic și comod și urmărește ultimele propuneri. Printre preferate, găsim centurile și curele mari, dar nici cele subțiri, ce au un print deosebit, nu trebuie să fie uitate. De când Off-White lansa cunoscutele curele extrem de lungi, design-ul a devenit unul must have pentru orice iubitoare de modă ce își dorește un twist modern. Urmărește galeria foto pentru inspirație!