Fashion

Trend alert: decolteul în formă de inimă

iulia.statie
June 1, 2020 18:50 PM

Hainele tricotate sunt esențiale pentru zilele răcoroase de vară, însă, poți purta oricând o ținută senzuală, adaptată la acest trend. Un exemplu convingător vine de la colecțiile de toamnă/iarnă 2019-2020, unde cele mai faimoase brand-uri, cum ar fi Khaite și Bottega Veneta, au venit cu ideea de a folosi decolteurile în formă de inimă pentru a a senzualitate look-urilor.

Pe aceeasi temaCele mai cool jachete, pentru sezonul primăvară - vară 2020

Piesele cu decolteu în formă de inimă, trend-ul acestui sezon

Purtând acest tip de decolteu poți să pui accentul pe o bustieră sau poți pur și simplu să propui o nouă versiune actualizată a rochiei negre, ba chiar poți să atragi atenția asupra unui chocker ales, ținând cont că acest tip de decolteu este unul extrem de amplu. Celebritățile și trendsetterii s-au îndrăgostit de acest trend și nu există vreun dubiu că o să tot vedem piese așa în această vară.

Rosie Huntington-Whiteley s-a remarcat în ultimii ani printr-o maturitate stilistică de admirat, prezentând ținute elegante, cu piese clasice, de un rafinament aparte. Vedeta s-a detașat ca reper vestimentar, cu un bun gust ce a propulsat-o ca style icon, piesele alese de ea fiind adorate de trendsetterii din întreaga lume. Acum, putem să o luăm ca și exemplu atunci când vine vorba de decolteul în formă de inimă, ea propunând o ținută casual ce poate fi purtată de toată lumea.

Pe de altă parte, tot Rosie demonstrează că acest trend nu se potrivește doar în ținutele de zi cu zi, ci și la evenimente, rochiile ce au acest decolteu dând un plus de senzualitate și sex appeal, în același timp, având un aer glamuros și o linie ce nu duce deloc în sfera vulgarului.

Acest tip de decolteu a fost remarcat și la Fashion Week, unde trendsetterii din toată lumea își prezintă cele mai trendy look-uri. Spre exemplu, Pernille Teisbaek a optat pentru o fustă și o bustieră neagră, având un look elegant, de bun gust, dar, în același timp, extrem de senzual.

Selena Gomez este și ea iubitoarea acestui tip de decolteu! Cum toate avem în garderobă o little black dress pentru a ne salva atunci când nu știm ce să îmbrăcăm pentru un anumit eveniment, iată un twist extrem de elegant a acestei piese ce a intrat în istorie.

 

View this post on Instagram

 

Yesterday was so much fun!! @jenniferaniston has been such a huge figure in my life. I love her humor, her grace and her heart! Check out the interview where I’m gushing over her the whole time!

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

În sfârșit, o avem și pe Evangelie Smyrniotaki într-un body Bottega Veneta, o piesă extrem de versatilă, ce poate fi integrată în tot felul de ținute, elegante, dar și casual.

 

View this post on Instagram

 

Forever mood. #polaroids @themisspopo

A post shared by Evangelie Smyrniotaki (@styleheroine) on