Fashion

Trend alert: denim mania

Verdict.ro
April 21, 2021 21:45 PM

Denimul este unul dintre cele mai ușor de stilizat materiale din garderoba noastră. Tocmai de aceea, creatorii de modă încurajează să purtăm mai multe piese din denim în aceeași ținută, mai ales în această perioadă în care încă simțim un gol atunci când vine vorba despre viitorul din industria modei.

Pe aceeasi temaBikinii din denim care au creat controverse: „Sunt buni pentru Beyonce, Rihanna și Lady Gaga, dar nimeni altcineva”

Denim mania, în tendințe și în 2021

Nu putem spune că denimul a ieșit vreodată din tendințe. Existând atâtea haine din acest material, poate doar design-ul s-a schimbat, dar conceptul a rămas același de la an la an. Până la urmă, pantalonii din denim merg perfect la orice ocazie, iar toți ne îndreptăm spre jachete cât mai subțiri atunci când intrăm în sezonul călduros.

În timp ce fiecare are câteva piese din denim în garderobă, îți putem spune cum te poți bucura de ele și în 2021. Pantalonii evazați par puțin învechiți acum, dar, se pare că trend-urile nouăzeciste se mențin ca fiind favoritele tuturor. Poți opta pentru un design drept, curat, în timp ce alegi un obiect vestimentar cropped pentru a-ți pune în valoare încălțămintea.

Fustele mini au parte și ele de un succes imens în acest sezon, poate pentru faptul că tuturor ne-a fost dor de câte o piesă senzuală. Cum în sezonul călduros imediat ni se duce gândul la piese ușor de purtat, poate că anumite creații din denim par alegerea cea mai potrivită pentru a te bucura de confort, în timp ce arăți stylish. Optează pentru o pereche de cizme înalte și o geacă de piele pentru a te asigura că te potrivești cu vremea.

Salopetele încă nu sunt gata să ne părăsească. În timp ce stilul utilitar s-a menținut în trend-uri în ultimii doi ani, deși mulți suntem puțin plictisiți, se pare că salopetele din denim încă au parte de puțină strălucire înainte de a ne lăsa să luăm o pauză, așa cum se întâmplă de multe ori. Mai mult, confortul le recomandă, dar și faptul că îți asigură imediat o ținută relaxată.

Double the denim. Niciodată să nu uiți de puterea pe care o poate avea denimul! Dacă simți nevoia de o ținută ușor de construit, dar în același timp extrem de chic, alege două piese din denim pe care le poți accesoriza după bunul plac cu o bluză sau o maletă, indiferent de culoare. Nu uita că și mânecile bufante sunt artificii destul de populare în această primăvară.

Ultimele luni au fost destul de bizare pentru lumea modei, așa că pantalonii din denim rupți revin în tendințe. În timp ce este foarte probabil ca acest trend să îți ofere sentimente mixte, poți să combini aceste piese cu elemente mult mai rafinate pentru a nu scoate la iveală complet rebela din tine. În plus, stilul grunge este extrem de apreciat acum.