Fashion

Trend alert în moda street style: pantalonii foarte lungi

iulia.statie
November 2, 2020 15:00 PM

Se poate să nu ne surprindă faptul că piesele retro se întorc mereu în trend-uri, mai ales pentru faptul că acum există o preferință pentru magazinele SH, ce prezintă look-uri nostalgice.

Pe aceeasi temaCéline Dion a răspuns criticilor aduse siluetei sale: „Lăsați-mă în pace”

Pantalonii foarte lungi, piesa IT a sezonului

Pe măsură ce din ce în ce mai mulți se îndreaptă spre o garderobă sustenabilă, piesele vintage devin moderne, iar aspectul vechi este căutat mereu. Spre exemplu, design-ul pantalonilor foarte lungi, ce se trage din 1970, a fost preferat în moda street style de la Săptămânile Modei, putând observa pe străzi reinterpretări nostalgice ale perechilor de jeans evazați sau ale perechilor de pantaloni din materiale fluide.

Ușor de stilizat, aceste piese se axează pe o personalitate liberă, în care încălcarea normelor a devenit noua normă. Și nu doar în moda street style am observat acest trend, căci și designerii au ținut să se plieze pe dorințele tuturor, cum ar fi Balmain și Victoria Beckham, ce au oferit look-uri moderne.

Bineînțeles, există și părți extrem de bune atunci când vorbim de acești pantaloni preferați în trecut. În primul rând, sustenabilitatea a fost un subiect extrem de discutat în ultima vreme, mai multe brand-uri, inclusiv de pe plaiurile noastre, migrând spre materiale ce nu afectează mediul înconjurător. În al doilea rând, trendsetteri au tins și ei spre piese deja purtate, dedicându-și atenția asupra creațiilor vintage, ce pot fi achiziționate ușor.

Pentru că vorbim mereu de siluetă atunci când ne alegem o piesă, pantalonii aceștia au un efect de a lungi picioarele, dar și de a pune în evidență talia, fiind cu precădere aleși cu o talie înaltă. De asemenea, materialele în care sunt găsiți variază, existând unele fluide, dar și unele mai dure, cum ar fi denimul.

Cum se întâmplă cu multe alte piese, la Săptămânile Modei am văzut multe propuneri cu privire la stilizarea acestui design, observând atât ținute casual, cât și unele elegante, iar pantalonii ce atingeau străzile, la propriu, au fost vedete, pentru versatilitatea de care dau dovadă.

Urmărește galeria foto pentru propuneri de ținute!