Fashion

Trend alert: jacheta de piele maro

iulia.statie
November 8, 2020 16:15 PM

O jachetă de piele neagră a reprezentat mereu un simbol atunci când a venit vorba de stilul vestimentar potrivit pentru toamnă. Totuși, piesele văzute la trendsetterii ce au participat la Săptămânile Modei ne-au făcut să râvnim la nuanțele diferite.

Pe aceeasi temaInspirație pentru toamnă: modele de unghii direct de la Jennifer Lopez

Jacheta de piele maro, un hit al acestui sezon

Nuanțele de maro au devenit extrem de căutate încă de la începutul anului 2020, fără a se limita doar la paltoane și geci, ci văzându-le și pe pulovere, genți și cizme. Până acum, aceste culori și-au dovedit puterea și nu există un moment mai bun decât acesta pentru a investi într-o geacă de piele maro.

Poți să te joci cu design-ul, mergând atât spre blazere supradimensionate, jachete tip cămașă, dar și trench-uri ce se găsesc atât în nuanțe de maro ciocolată, cât și în unele mult mai stinse. Cât despre prețuri, acestea variază, putând fi găsite atât creații de lux, cât și unele foarte accesibile, acesta fiind un trend ce poate fi adus în garderoba oricui.

Bineînțeles, trench-ul este o piesă must have și în această toamnă, așa cum a fost de fiecare dată în sezonul răcoros. Fiind o piesă ce simbolizează rafinamentul, te poate salva de fiecare dată din impas, chiar dacă ținuta de pe sub nu este așa de reușită. Chiar dacă tindem să ne luăm acest item pe negru sau bej, maro-ul nu este de uitat deloc, mai ales că această nuanță se combină perfect cu pielea.

O altă piesă vestimentară extrem de iubită în sezonul răcoros este geaca de piele clasică, ce este mereu asemuită cu acest sezon. Deși credem că toată lumea are o astfel de creație în garderobă pe negru, dacă vrei să îmbrățișezi culorile toamnei și să ieși din zona de confort, maro-ul este pentru tine.

Un mare hit îl reprezintă cămașa de piele, o piesă pe care am văzut-o peste tot. Atunci când temperaturile îți permit, poți să o folosești pe post de jachetă, arătând extrem de bine stilizată atât în ținutele casual, cât și în unele mai elegante, venind la pachet cu un aer nostalgic.