Fashion

Trend alert: mantoul de piele ! Cel mai cool item al momentului, purtat de vedete!

irina.letitia
December 4, 2019 21:32 PM

Sezonul rece ne aduce mereu în prim plan cele mai interesante piese vestimentare din piele. Anul acesta, designerii au decis că este momentul să readucem în tendinţe mantoul de piele. De la piesele inspirate de moda anilor ’90s, până la trench-uri clasice şi jachete tip blazer, un lucru este cert: mantoul de piele este piesa must have a anotimpului!

Trend alert: jacheta de piele ! Cel mai cool item al momentului, purtat de vedete!

Vedetele sunt primele care au adoptat trendul şi au inclus această piesă în cele mai recente apariţii. Bella şi Gigi Hadid, surorile Kardashian/Jenner, Naomi Campbell şi Zendaya sunt doar câteva dintre numele celebre pe care le-am admirat în ultima perioadă purtând un mantou de piele.

Dacă te întrebi cum îl poţi purta şi tu sezonul acesta, ţinutele vedetelor îţi pot servi drept inspiraţie. In funcţie de momentul zilei şi de destinaţie, poţi purta jacheta de piele în sensul clasic, ca piesă de exterior sau ca rochie sau de ce nu, chiar top, aşa cum a făcut modelul Bella Hadid.

Dacă alegi un model midi, poţi adapta mantoul de piele şi să îl porţi ca rochie, mai ales dacă are şi o centură în talie. Kourtney Kardashian a ales acest stil şi trebuie să recunoaştem că este un look foarte reuşit.

View this post on Instagram

Not everyone is coming to the future because not everyone is learning from the past ✨

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

In show-urile Versace, Balenciaga, Fendi sau Stella McCartney din acest sezon am admirat o serie de look-uri stylish ce aveau în prim plan această piesă vedetă a garderobei. Pentru că temperaturile sunt deja destul de scăzute, un pulover gros, voluminos, alături de nişte pantaloni tip drepţi şi un mantou de piele sunt o varianţă bună de ţinută de zi cu zi.

Desigur, o rochie fluidă, midi, va face o pereche la fel de bună cu paltonul din piele, mai ales dacă vei purta acest mix într-o seară elegantă.

View this post on Instagram

Pre Met @alexanderwangny

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

In galeria foto vei găsi o selecţie de mantouri de piele (naturală şi ecologică), perfecte de purtat acum!