Editor's choice

Trend alert: maro ciocolată! Cea mai în vogă culoare a momentului!

irina.letitia
December 29, 2019 21:39 PM

Deşi tendinţele pentru sezonul de toamnă/iarnă 2019-2020 au fost dezvăluite cu ce timp în urmă, la finalul anului avem parte de o surpriză interesantă. Revine puternic în modă o culoare ignorată în ultimul timp: maroul ciocolată, care devine cea mai în vogă culoare a momentului.

Trend alert: maro ciocolată! Cea mai în vogă culoare a momentului!

Recenziile anuale au arătat deja că ţinutele uni, bej, au fost printre preferatele iubitorilor de modă în 2019. Culorile pământului au fost mereu fascinante, însă la finalul lui 2019 noutatea vine din reapariţia în tendinţe a unei culori pe care am ocolit-o în ultima perioadă: maro ciocolată!

Confirmarea vine şi de această parte de la cele mai urmărite vedete ale momentului, care au adoptat deja outfit-uri în această culoare. Rosie Huntington-Whiteley, Kylie Jenner, Kim Kardashian sunt printre cele care au reintrodus această nuanţă în topul preferinţelor actuale.

Rosie a îmbrăcat recent un outfit uni, maro ciocolată, de la brandul ei favorit din ultima perioadă, Bottega Veneta. Modelul, devenit fashion icon, a ales o ţinută cât se poate de simplă, dar pe atât de stilată şi actuală. Maleta din piele şi pantalonii de costum, largi, se combină perfect, într-o armonie vizuală foarte chic.

Kylie Jenner ne-a oferit recent un alt exemplu de ţinută „all-brown”. Vedeta media a ales o salopetă mulată, alături de o pereche de cizme clasice, un trench lung din piele şi o geantă Hermes, toate în acelaşi ton de maro ciocolată.

Kylie Jenner
Kylie Jenner

 

Kim Kardashian a dezvoltat la rândul ei o pasiune pentru această culoarea, afişând în ultima perioadă o serie de ţinute ce o conţin, parţial sau integral. Mai mult, Kim a introdus în colecţia sa de haine homewear, sub brandul Skims, ţinute asortate maro ciocolată.

Aşadar, dacă vedetele de mai sus te-au convins să încerci şi tu această nuanţă, este momentul perfect să faci câteva achiziţii în acest sens. Poţi să le porţi separat, alături de alte culori sau poţi opta pentru varianta integrală, într-o ţinută uni.

In galeria foto, am realizat o selecţie de piese în ton, tocmai bune de purtat în această perioadă!