Fashion

Trend alert: maro-ul, culoarea favorită a sezonului

iulia.statie
September 18, 2020 13:53 PM

Spune adio ținutelor all black ce sunt esențiale pentru garderoba ta cu influențe pariziene. Pentru a arăta că ești în ton cu trend-urile, ia exemplul de la trendsetterii ce frecventează Fashion Week. Am văzut ținute create dintr-o multitudine de nuanțe de maro, iar acum, această culoare demonstrează că își poate face loc în dulapurile noastre atât în sezonul călduros, cât și în cel răcoros.

Pe aceeasi tema5 trenduri în materie de jeanși pentru această toamnă

Trend alert: maro-ul, culoarea favorită a sezonului

Probabil faptul pentru care fashionistele din întreaga lume s-au îndrăgostit de această culoare este faptul că ținutele amintesc de cele all black, doar că în mai multe nuanțe. Maro-ul poate fi folosit în aceeași ținută combinând mai multe nuanțe, fără a arăta rău.

De multe ori am auzit că maro-ul nu se poate combina cu negrul. Ei bine, acest sfat este complet greșit, fiind două culori ce vin perfect împreună. Ținutele în această combinație vor avea puțin din je ne se quoi, într-un fel foarte chic. În plus, dacă vom alege creații din piele, nota naturală pe care o tot căutăm în ultima vreme va fi inclusă.

Materialele fluide sunt acum la mare căutare, datorită faptului că sunt foarte confortabile și oferă o transparență fără a arăta deja ceva. În ultimele colecții ale marilor case de modă s-a pus accent pe goliciunea pe care un material o poate oferi, fără a trece linia dintre senzual și vulgar.

Nu pot să cred că îi lipsește cuiva din garderobă clasicul trench, așa cum nu cred că nu are fiecare o geantă maro. Trench-ul este o abordare chic și poate fi purtat într-o multitudine de ținute, asortat la ținute bussines, dar și cu note senzuale, fără nimic pe sub. Ce îmi place cel mai mult la această culoare este că taie din seriozitatea obiectului vestimentar, dar totuși, totul rămâne într-o notă chic, foarte pariziană.

Încă un lucru de apreciat la această culoare este faptul că o putem alege atât pentru ținutele primăvăratice, cât și pentru cele necesare în zilele friguroase. Poți purta o rochie din mătase într-o nuanță de genul sau poți oricând să alegi o geacă biker din piele.

Urmărește galeria foto pentru mai multă sursă de inspirație!