Fashion

Trend alert: pantalonii culottes sunt vedeta acestui sezon!

irina.letitia
November 13, 2019 16:42 PM

Celor care vor să adopte o direcție vestimentară diferită de mania sport, designerii le propun un trend cât se poate de interesant: haut bourgeois. Am vorbit deja despre acesta, precum și despre unele piese reprezentative pentru el (cum ar fi cămașa cu lavalieră), iar de această dată îți propunem o discuție despre pantalonii sezonului: culottes!

Trend alert: pantalonii culottes sunt vedeta acestui sezon!

Deși sunt prezenți în tendințe de câteva sezoane, pantalonii culottes se bucură de un moment aparte de celebritate în toamnă/iarnă 2019-2020. Depășind entuziasmul generat de bermudele din vară, respectiv pantalonii de cycling, este rândul pantalonilor culottes să domine garderobele actuale.

In prezent, cel mai cool model de pantaloni este cel culottes, fapt demonstrat de multitudinea ținutelor de streetstyle pe care le admirăm pe Instagram în ultima perioadă. Dacă te întrebi cum să îi porți, iată câteva idei de outfit-uri de toamnă perfect adecvate tendințelor!

Având în vedere că traversăm și sezonul dedicat cizmelor, pantalonii culottes sunt partenerul ideal pentru acest item, indiferent că alegi o pereche de cizme over-knee, una mulată sau largă pe picior, în stilul anilor 80 sau o pereche clasică de cizme până la genunchi. In egală măsură, pantalonii culottes merg foarte bine cu pantofi stiletto sau saboți, însă aceste opțiuni își vor găsi utilizarea cel mai probabil în câteva luni.

Vezi această postare pe Instagram

Tired but Happy

O postare distribuită de Linda Tol (@lindatol_) pe

Dacă ai ales deja cizmele favorite, în partea de sus poartă bluze cu personalitate: pulovere cu volane, cămăși cu guler tip fundă sau topuri asimetrice.

In galeria foto ți-am pregătit o selecție de pantaloni culottes, ideali pentru perioada următoare!