Fashion

Trend alert: pantofii cu toc fantezie

iulia.statie
April 12, 2020 16:57 PM

Ne amintim toate de pantofii cu toc? A trecut ceva vreme de când nu am mai purtat și altceva în afară de papuci, sneakers sau sandale cu talpă plată, însă când ne vom întoarce la activitățile de zi cu zi, cu siguranță trebuie să fim pregătite. Trend-ul anului în materie de pantofi este tocul fantezie, deci ar trebui să începi să investești de pe acum.

Pe aceeasi temaTendințele de make-up ale anului 2020

Trend alert: pantofii cu toc fantezie

În loc de a purta ceva simplu cum ar fi stiletto, încearcă o pereche de pantofi cu acest tip de toc pentru detaliul statement și ușurința cu care îi poți stiliza.

Totuși, nu trebuie să îți imaginezi prea mult, căci mai multe imagini vorbesc de la sine, arătându-ne că acest trend deja este foarte adorat de toată lumea.

Celebritățile deja au în garderobă acești pantofi din vara trecută, însă ei au devenit și mai populari în lunile trecute. Rihanna, Kendall Jenner și Bella Hadid au fost văzute purtând pantofii cu toc fantezie semnați Amina Muaddi.

Dacă mai ai nevoie de o dovadă, află că și Givenchy a inclus câteva modele de acest gen în colecția de primăvară 2020. La Carolina Herrera, tocul era subtil stilizat, însă a fost cu siguranță remarcat. La Jacquemus am putut vedea design structural, iar Moschino a realizat pantofi cu acest tip de toc pentru a-i alătura hainelor inspirate de Marie-Antoinette.

Află că îi poți asorta la absolut orice. Dacă vrei un look jucăuș sau senzual, alege o rochie sau o fustă midi, poți realiza o ținută spectaculoasă cu acest tip de pantofi și o pereche de jeans, ba chiar te poți duce și în stilul bussines cu o pereche de pantaloni drepți. În plus, se găsesc și cizme cu acest tip de toc, pentru a purta ceva în stilul acesta și în zilele răcoroase.

În plus, Amina Muaddi a creat câteva perechi de sandale și pantofi ce sunt perfecte pentru petrecerile ce vor urma după ce vom putea să ieșim din case. Nu-i așa că vrei să strălucești?