Editor's choice

Trend alert: Poşetele micro ce servesc drept portmoneu

irina.letitia
August 13, 2019 16:49 PM

Genţi maxi, genţi mini, genţi medii, toate tipurile de poşete şi-au găsit locul anul acesta în tendinţe, astfel încât să putem purta orice piesă ne dorim. Iată însă că în cursa trendurilor a apărut o noutate: genţile micro sau „coin purses”. Sunt atât de mici încât nu pot servi drept poşetă, ci mai degrabă drept portmoneu pentru mărunţis sau breloc.

Trend alert: Poşetele micro ce servesc drept portmoneu

Dacă eşti pasionată de modă, cu siguranţă ai remarcat această tendinţă. Brandul responsabil de această manie pentru micro poşete este Jacquemus, cel care ne-a adus în prim plan vara aceasta şi genţile de rafie maxi. Iată că brandul francez iubeşte extremele, deoarece a pus accent în acelaşi timp şi pe cele mai mici genţi posibile.

Desigur, acest „baby bags”, aparţin unor branduri de renume şi vin cu un preţ pe măsură. Ele costă aproximativ 300 de euro şi ar putea fi considerate chiar o afacere, dacă ne gândim că o geantă de firmă nu este mai ieftină de 1000 de euro.

Totusi, ţinând cont că poşetele portmoneu sunt mai puţin utile şi mai degrabă, un fashion statement, au un preţ destul de piperat.

View this post on Instagram

Pack a punch. The new Monogram Giant canvas turns even compact accessories into graphic statements. Explore a selection from the new capsule available exclusively online via link in bio.

A post shared by Louis Vuitton Official (@louisvuitton) on

Dacă şi tu îţi doreşti o geantă de firmă, de dimensiuni minuscule, pe care să o poţi folosi eventual ca portmoneu, atunci profită de selecţia pe care am pregătit-o pentru tine în galeria foto!