Fashion

Trend alert: snake print

iulia.statie
July 14, 2020 16:38 PM

Creațiile animal print sunt extrem de în vogă acum. Leopardul este peste tot, imprimeul de tigru îl vedem tot mai des, iar Kylie Jenner a făcut o pasiune pentru imrpimeul zebră, dar, în special, există ceva ce a cucerit celebritățile de pretutindeni: pielea de șarpe!

Pe aceeasi temaIdei ingenioase pentru a purta trench-ul toamna asta!

Kendall Jenner și Kim Kardashian deja au dus acest trend la un alt nivel, iar alte vedete au adoptat acest print pe diferite creații, cum ar fi rochii, pantaloni, ba chiar și pantofi. Ce este de apreciat la animal print este faptul că oferă oricărui look un aer senzual, iar combinat cu piesele potrivite, poate să fie dus într-o zonă mult mai rafinată.

Kim Kardashian

Kim Kardashian este extrem de atentă la trend-uri și a făcut o pasiune pentru animal print. La gala People’s Choice Awards, aceasta a apărut purtând o rochie furou Versace cu imprimeu de șarpe.

Madison Beer

Madison a dus acest look la un alt nivel, unul extrem de senzual, dar totuși, casual. Combinând un crop top negru cu pantaloni animal print, aceasta a obținut look-ul perfect pentru o petrecere de vară.

Jennifer Lopez

Vrei ceva elegant? Jennifer Lopez este regina ținutelor rafinate, puternice și pline de sex appeal. Aceasta a combinat un top cu imprimeu de șarpe cu o fustă mulată într-o culoare nude, adăugând pantofi cu toc pentru un plus de rafinament.

Kim Kardashian

Unul dintre cele mai memorabile look-uri ale vedetei a fost prezentat la NYFW 2019, unde aceasta a combinat o rochie Mugler, vintage, modelul fiind din 1983, cu o pereche de botine Yeezy. Rochia mulată i-a îmbrăcat perfect formele fără a o duce într-o zonă vulgară.

Miley Cyrus

Miley are acele look-uri funky și edge orice ar alege să poarte, așa că ținuta formată din pantaloni cu acest print inedit și un top colorat nu este surprinzătoare.

Urmărește galeria foto pentru a vedea cum poartă vedetele piesele cu imprimeu șarpe!