Editor's choice

Trend alert: "the bucket bag" ! Modelul de geantă pe care trebuie să îl ai în 2020

irina.letitia
January 31, 2020 21:47 PM

Pentru primăvara anului 2020, am admirat pe podiumurile de modă o serie de accesorii clasice, atemporale, în ton cu direcţia generală a domeniului: practic şi sustenabil. Hainele confortabile, uşor de asortat, purtabile zi de zi sunt prefertele momentului, într-o uşoară întoarcere la fenomenul „normcore”, de această dată însă mai chic şi mai feminin. Printre accesoriile sezonului, regăsim la loc de cinste un model de geantă care a făcut furori la începuturile deceniului trecut: „the bucket bag”.

Trend alert: „the bucket bag” ! Modelul de geantă pe care trebuie să îl ai în 2020

Traducerea nu îi face o mare favoare- geanta găleată – astfel că ne vom referi în continuare la acest model ca „the bucket bag”. Este una din cele mai apreciate alternative la alte modele clasice de genţi: geanta shopper, geanta tote, geanta hobo, plic şi multe altele.

Modelele de bucket bag au atras atenţia iubitorilor de modă în anii 2010 şi unele dintre acestea aparţin unor branduri renumite: Prada, Loewe, Chloe sau Celine.

 

Geantă Mansur Gavriel Foto: Facebook
Geantă Mansur Gavriel Foto: Facebook

 

Designul minimalist, dar intrigant, a fost preluat treptat şi de alţi designeri contemporani mai puţin cunoscuţi la scară largă, Danse Lente, Hunting Season, Asther Ekme şi desigur, mai apoi, de mai toate brandurile mass market, unde găsesşti variante de genţi accesibile, la fel de interesante.

Este un model cât se poate de versatil, iar dimensiunile sale medii îl fac perfect atât pentru ţinute de zi, fie ele office sau casual, cât şi pentru apariţii elegante de seară.

Pe lângă aceste detalii, geanta tip „bucket” are şi un grad ridicat de funcţionalitate – cu siguranţă apreciezi un model de poşetă în care poţi găsi uşor cele necesare, iar geanta bucket, datorită formei structurate şi uşor rotunjite, are exact acest atuu.

Geantă Danse Lente Foto: Instagram
Geantă Danse Lente Foto: Instagram

 

Aşadar, dacă îţi doreşti o geantă atipică, dar totuşi cuminte şi uşor de purtat, „the bucket bag” este alegerea potrivită pentru tine. Acest model de geantă îţi va garanta un look modern, dar clasic în acelaşi timp.  In galeria foto ţi-am pregătit o selecţie de modele  de genţi perfecte pentru sezonul de primăvară 2020!