Fashion

Trend alert: ținute all black

iulia.statie
November 20, 2020 16:57 PM

Dacă alegi un look monocromatic, se întâmplă, de cele mai multe ori să obții o ținută perfectă, iar ce nuanță reprezintă cel mai bine rafinamentul? Negrul rămâne cea mai chic alegere și în acest sezon, dovedind că niciodată nu va ieși din tendințe.

Pe aceeasi temaBeauty trend: care sunt trend-urile în materie de coafuri în 2020

Back to black

Pentru că în ultimele zile am tot observat reîntoarcerea ținutelor în nuanțe de roz, dar și a pieselor albe, a venit timpul să vorbim despre cele mai puternice ținute pentru sezonul răcoros, anume cele all black. Cum costumele, set-urile, trench-urile și gecile de piele fac parte din garderoba noastră de zi cu zi, de ce să nu le avem pe toate pe negru? Până la urmă, așa știm că niciodată nu putem să dăm greș.

Set-urile au fost marele hit în acest sezon, fie că au fost introduse în stilul casual, urmărind piesele din tricot, sau în unul elegant și plin de glamour, dacă vorbim de cele extrem de senzuale. Știi că nu ai cum să dai greș atunci când ai un astfel de set în garderobă, pe negru, ce poate fi purtat la orice eveniment și îți va da un plus de rafinament.

Trench-uri sau paltoane, jachetele sunt nelipsite în orice sezon răcoros. Ne-am îndrăgostit total de cele bej sau albe, însă, cu siguranță cele negre sunt mult mai ușor de întreținut și pot fi purtate sezon de sezon, așa că dacă vrei să investești în ceva anume, alege o jachetă în această nuanță.

Blazer negru asortat cu o creație din piele? Un deliciu vestimentar de toamnă. Piesele de piele au fost preferate sezon de sezon, iar cele pe negru se întorc acum în tendințe. Dacă vrei să ai parte de o combinație puternică, alege două piese statement, cum ar fi un blazer și pantaloni de piele.

Costumele s-au reintors și ele pentru acest sezon, iar noi suntem sigure că fiecare are genul acesta de creație în dulap. Pentru o întâlnire de afaceri sau pentru birou, poți adăuga o maletă sau o cămașă, însă, dacă vrei o ținută mai senzuală, nu pune nimic pe sub, pentru a da impresia de goliciune. Cu siguranță, în anul 2020, costumele sunt extrem de versatile.

Urmărește galeria foto pentru mai multe ținute!