Fashion

Trend alert: vara aceasta se poartă ochelarii în stil aviator

iulia.statie
June 9, 2020 14:00 PM

Care va fi trend-ul în privința ochelarilor atunci când o să înceapă vara? Răspunsul poate să vină din fotografiile făcute la Săptămânile Modei, unde iubitorii de trend-uri prezintă ținute desăvârșite.

Pe aceeasi temaTrend alert: care sunt culorile dominante pentru ținute în sezonul de primăvară/vară 2020

Trend alert: vara aceasta se poartă ochelarii în stil aviator

Îi datorăm totul pilotului american, John Macready, ce a adus în atenția publicului ochelarii în stil aviator. Încă de atunci, acești ochelari au cucerit starurile de la Hollywood, actorii și multe figuri din anii 1970, însă în special pe femeile îndrăgostite de modă.

Fiind o bună investiție, acești ochelari cu rame fine din metal sunt must-have-ul sezonului atunci când vine vorba despre garderoba ta. Fie că alegi să porți lentile în culori vii, ca Veronika Heilbrunner, ochelari oversized ca Erika Boldrin sau all black, ți-am pregătit o serie de fotografii de unde te poți inspira pentru a purta acest trend IT. Apropo, JLO și Sarah Jessica Parker adoră acest tip de ochelari, deci cine suntem noi să zicem nu dacă ele spun da?

La Max Mara putem observa o reinterpretare a uniformei cu un twist extrem de cool, prin folosirea acestui tip de ochelari, alături de un look de beauty dark, puternic și codițe împletite, având un outfit extrem de serios, stins prin alegerea unei coafuri jucăușe și a unui accesoriu cool, cu lentile fumurii.

Nu trebuie neapărat să ne gândim doar la acele outfit-uri serioase, chiar dacă ochelarii conferă un aer de ‘I mean business’, căci aceștia pot fi incorporați și în ținute casual, în culori nude. Lisa Aiken a ales o pereche de ochelari all black și un colier statement pentru a scoate din anonimat o ținută de altfel fadă, devenind imediat de efect.

Jennifer Lopez ne-a obișnuit cu look-urile sale de divă, pline de glamour. Se pare că nici ea nu a putut să treacă peste acest trend și a decis că vine perfect în alegerile sale vestimentare, dezvăluind că ochelarii în stil aviator pot fi purtați atât în stilul simplu, basic, cât și adăugați în look-uri pline de strălucire.