Fashion

Trend alert: vestele sunt din nou în vogă

iulia.statie
March 31, 2020 16:27 PM

Dacă ultimul an când purtai o vestă era 2007, atunci îți urăm bun venit din nou în clubul Boho Indie. Un deceniu mai târziu, vestele au o reîntoarcere triumfală, iar celebritățile s-au îndrăgostit de aceste piese. Nu ne crezi? Bella Hadid chiar a prezentat o ținută în care a incorporat respectiva creație, alături de pantaloni asortați, cămașă și cravată.

Pe aceeasi temaCele mai cool jachete, pentru sezonul primăvară - vară 2020

Reîntoarcerea acestor piese a început în 2018, când Gareth Southgate, un manager al unei echipe de fotbal, a uluit pe toată lumea cu alegerile sale vestimentare. În septembrie, Louis Vuitton, Saint Laurent și Celine și-au adus propunerile pentru primăvară/vară 2020.

Casele de modă sigur au captat atenția tuturor, căci în statisticile Lyst, o platformă online ce ține de industria modei, a demonstrat că toată lumea caută acum veste.

Mai mult, vedetele street style din New York, cum ar fi Maria Bernad și Chloe Harrouche, au îmbrățișat acest trend, propunând diferite ținute inedite în care această piesă să se potrivească la fix. „Pentru mine, aceasta este piesa cheie atunci când vine vorba de costume. Ador să mă joc cu vestele. Sau să le port vara cu nimic pe sub.”, a povestit Bernad pentru Elle.

Nu doar pe străzile din New York am observat o abordare boemă, căci și Burberry, The Row și Dior au simțit nevoia de a aduce înapoi vestele, însă în propriul stil. Totuși, dacă nu știi dacă ți se va potrivi, află că poți să porți această piesă și într-un mod feminin, cu o fustă, dar și masculin, la un costum masculin.