Fashion

Trend-uri ce nu ar trebui să revină vreodată în modă

iulia.statie
July 22, 2020 17:46 PM

Moda se repedă și uneori este bine ca vechile trend-uri să revină, dar există câteva piese din trecut ce ar trebui să rămână uitate.

Pe aceeasi tema7 lucruri pe care nu le știai despre brandul Vetements

Datorită trendsetterilor ca Rihanna și Bella Hadid, trend-urile sunt mult mai fluide ca niciodată, iar oamenii își expun din ce în ce mai mult gusturile, adăugând piese vintage alături de cele moderne, jucându-se chiar și cu pijamalele în moda street sau incorporând două stiluri în aceeași ținută.

Dacă stăm să ne gândim, adidașii cu toc au avut momentul lor, însă, în timp ce discutăm, există puține persoane ce își mai amintesc sau își doresc să își amintească de ei. De asemenea, dresuurile negre purtate cu pantalonii scurți erau definiția unei ținute glam rock acum mulți ani, iar blazerele mulate erau un must have în garderoba oricărui om ce își dorea să țină pasul cu moda.

Adidași cu toc

Toate ne-am dorit să avem așa ceva la un moment dat, căci tocurile confortabile erau un mit acum ceva ani. Totuși, cu atâtea opțiuni din ultimele sezoane, este timpul să ne luăm adio de la orice pantof hibrid.

Sacoul mulat

Cu atâtea opțiuni oversized în jurul nostru, cine mai alege sacoul mulat în zilele noastre? Să nu se înțeleagă greșit, atunci când vorbim despre un costum, se poate alege această piesă, dar de ce se purta fără nimic pe sub și cu pantaloni cu talie joasă sau cu rochii mult prea scurte în trecut?

Căciulile largi

Bine, toți am avut așa ceva la un moment dat când eram copii, dar a venit vremea să le spunem adio pentru totdeauna, chiar dacă ne dau sentimente nostalgice. Au fost extrem de iubite, dar este ca și cum ne-am uita la desene animate în timp ce ne pregătim pentru o petrecere. Sună destul de neobișnuit, nu?

Dresuuri combinate cu pantaloni scurți

Recunoaștem că era unul dintre look-urile supreme glam rock și toată lumea a combinat aceste piese la un moment dat, dar hai să ne întoarcem în prezent și să uităm de ele.

Jeans mult prea rupți

Nu, nu este un look drăguț și mai presus de orice, sunt extrem de greu de îmbrăcat, mai ales că toate am încercat la un moment dat să nu îi rupem și mai tare, căci era posibil din moment în moment să rămânem fără ei.

Print-ul aztec

Destul de greu de intergrat în ținute, chiar și pentru boho chic girls. Hai să uităm de el și să ne bucurăm de print-urile de astăzi, mult mai stilate.

Peplum

În caz că nu ești cu gândul la evenimentele din 2010, aceste rochii mini cu volane incerte ar trebui lăsate în trecut pentru totdeauna.

Botinele Jeffrey Campbell

Da, toată lumea și le dorea în fiecare nuanță posibilă acum câțiva ani (vinovată! Cred că încă am două perechi undeva în spatele dulapului) dar acum, acestea duc ținuta într-o zonă vulgară.

Fustele skater

Dacă imaginea nu îți trezește amintiri, încearcă să îți imaginezi fusta neagră, din imitație de piele. Șterge repede gândurile și uită de ea pentru totdeauna.