Beauty

Trend-uri de machiaj pentru vară 2020

iulia.statie
June 10, 2020 17:11 PM

Oficial a început vara, așa că este vremea să ne reîntoarcem la culori tari, la look-urile bronzate și la machiajul cât mai strălucitor.

Pe aceeasi tema5 look-uri vibrante de beauty ale vedetelor, surprinse pe Instagram

Deși vara 2020 este diferită de restul, acest lucru nu înseamnă că nu se pot întâmpla multe lucruri spectaculoase. Este vremea să începi să experimentezi și să te joci cu machiajul, căci, dacă stai acasă, nu te vei mai lupta cu toată căldura ce îți strică fondul de ten.

Totuși, ținând cont că este foarte posibil să porți mască atunci când te decizi să ieși afară, trend-urile de anul acesta se bazează pe machiajul ochilor.

Machiaj cu accente de bronz

Pielea strălucitoare este perfectă pentru vară, însă, dacă vrei să accentuezi că tot ce îți dorești este să stai la soare, atunci adaugă accente pământii în machiajul ochilor și un highlighter pe pomeți.

Eyeliner grafic

Dacă look-ul cat eyes este preferatul tău, atunci înseamnă că îți va plăcea și mai tare acest trend. Încearcă să te joci cu formele pentru a ajunge la un look mult mai fantezist, specific festivalelor.

Blush roz

Dacă tinzi să te înroșești mereu vara, nu mai încerca să ascunzi acest lucru. Nu doar că acest blush îți accentuează trăsăturile, dar îți oferă și un aer extrem de fresh.

Fard de ochi mov

În trend-uri este machiajul statement, însă fardul de ochi mov a fost văzut peste tot, de la podiumuri, până la evenimente. Nu trebuie neapărat să optezi pentru o nuanță închisă, poți alege și un mov pastelat pentru un plus de culoare.

Ruj satinat

Nici mat, nici glossy, rujul satinat este cel mai practic și arată extrem de bine. Aceste rujuri îți vor păstra buzele hidratate și nici nu ți se vor ruina atunci când porți o mască.

Fard de ochi puternic și mat

Chiar dacă stai acasă, te poți juca cu anumite nuanțe și look-uri pentru a vedea ce ți se potrivește cel mai bine pentru vara aceasta. Nu te feri de nuanțele puternice și fardurile mate, căci, acum, sunt două trend-uri extrem de apreciate.

Sprâncene naturale

Cum vara semnifică naturalețe, atunci când îți fardezi sprâncenele încearcă să nu optezi pentru linii curate, ci mai mult, joacă-te. Sau poți pur și simplu să uiți de această parte în rutina ta de machiaj, în fond, cine are timp?

Eyeliner neon

Nu vrei să încerci fardurile colorate? Atunci optează pentru un eyeliner neon pentru a obține un look la fel de statement, însă, mult mai safe. Dacă vrei să încerci acest trend însă îți dorești un machiaj mai delicat, mizează pe eyeliner în nuanțe de roz, crescând treptat intensitatea culorii.