Beauty

Trend-uri de manichiură pentru sezonul de toamnă 2020

iulia.statie
August 17, 2020 19:04 PM

Chiar dacă saloanele sunt deschise, poți opta și pentru a îți face singură manichiura acasă, dacă îți dorești să continui să te protejezi. Ba mai mult, dacă te simți confortabil în intimitatea casei tale și dacă simți nevoia să fii la curent cu trend-urile în materie de manichiură, află că totul se bazează acum pe do it on your own.

Pe aceeasi temaIdei de manichiură pentru sezonul primăvară/ vară 2020

De la prezentările de modă au fost câteva idei ce au sărit în ochi și au dat lumea modei peste cap, mai ales pentru ușurința prin care aceste manichiuri pot fi create, doar cu puțină imaginație. Chiar dacă suntem în plină vară, nu trebuie să uităm de sezonul răcoros și să ne pregătim de acum pentru inspirație din abundență.

All Black

Manichiura într-o nuanță de negru este exact accesoriul statement pe care ți-l dorești să îl ai. Dacă adaugi și un lac de unghii, aceasta va deveni sofisticată cu un twist edge. La Philip Plein am putut vedea această manichiură în formă de migdală, dar alte case de modă au mizat pe unghii scurte sau manichiură pătrată. Nu ești genul care să îmbrățișeze negrul? Atunci combină această nuanță cu unele nude pentru a rămâne în zona ta.

Manichiură grafică

Formele mici sunt extrem de greu de realizat, așa că mizează pe îmbinarea culorilor prin forme mari, grafice. Poți să alegi să îți faci buline sau orice altceva ce simți că te va aduce aproape de artă cu minimul de efort. La prezentarea de modă Rag and Bone, modelele au arătat în backstage cât de bine poate să arăte o astfel de manichiură, fiind extrem de modernă și atent lucrată. Nu te teme de a îmbina culorile și de a te juca cu texturile, chiar dacă nu seamănă exact pe fiecare unghie.

Noul model french

Manichiura french a primit modificări moderne în ultimii ani. Dacă încă nu ești sigură cu privire la acest trend, încearcă o versiune delicată sau adoptă o manichiură colorată, în nuanțe vii, cu susul în jos, ca la Moschino. Această manichiură clasică poate fi adaptată cu accente moderne, doar ai grijă la finețea liniilor.

Logo Mania

În backstage la Pucci, unghiile au fost accentuate cu litera ‚P’ pentru un look minimalist și extrem de cool. Am tot revăzut logo-urile diferitelor case de modă atât pe haine, cât și pe accesorii, așa că nu este de mirare că acum se poartă unghiile inscripționate.

Bling bling

Dacă preferi manichiura clasică dar ai nevoie de un upgrade, aceasta poate deveni imediat mult mai interesantă dacă adaugi paiete sau mici accesorii. Și cum accesoriile sunt prietenele cele mai bune ale unei fete, ce ai de pierdut? Spre exemplu, tot la Philip Plein am văzut adăugate accesorii mai mari, dar dacă nu ești genul, optează pentru cele mici.

Urmărește galeria foto pentru a vedea mai multe idei pentru manichiură!