Beauty

Trend-uri în materie de coafuri pentru toamnă 2020

iulia.statie
September 22, 2020 10:30 AM

În timp ce vara îți petreci cel mai mult timp la piscină sau la plajă, unde părul tău nu primește îngrijirea de care are nevoie, toamna, este timpul să îi oferi puțină atenție pentru a avea parte de șuvițe strălucitoare și sănătoase.

Pe aceeasi tema7 idei de coafuri impecabile pentru părul scurt și mediu

Sunt câțiva pași în a îți schimba rutina de la cea de vară la aceea de toamnă, căci este extrem de posibil să ai nevoie să folosești câteva măști de păr pentru regenerarea lui după ce a fost atât de expus la soare. În afară de aceste lucruri, fiecare sezon vine cu propriile trend-uri, iar toamna mereu a fost o reîntoarcere la glam, la îngrijire și la ținute stylish, în timp ce vara îți exprimă acel stil effortless.

Retro glam

Acest look este unul timeless, iar în toamnă, va fi unul din trend-urile ce vor exploda, fiind extrem de glossy și de detaliat. Încearcă să te folosești de produse de îngrijire și de accesorii de păr pentru a accentua acest look pe o parte, în timp ce îți creezi bucle mari și ușoare.

Coc răsucit

Cu puțin efort și creativitate, cocul tău nu o să mai fie o coafură basic, mai ales că acest look primește extrem de multă atenție. Pornește de la o coadă de cal și adaugă șuvițe pe care să le răsucești, apoi adaugă accesorii de păr pentru a te asigura că îți păstrezi coafura toată ziua. În final, finalizează totul cu un fixativ puternic.

Bob scurt

Dacă îți dorești un look cu adevărat statement ce face trecerea de la vară la toamnă, atunci aceasta este tunsoarea perfectă pentru tine. Alege să te consulți cu un hairstylist cu privire la lungimea perfectă pentru acest tip de bob, căci mai scurt nu înseamnă, de multe ori, mai chic. Cu accesoriile perfecte, tunsorile bob au devenit cele mai versatile din ultima vreme.

Păr creponat

Părul creponat a fost un mare hit pe podiumurile de modă, iar acest look este extrem de edgy și carefree. Cum îl poți obține? Folosește o placă de creponat pentru fiecare șuviță sau împletește-ți părul și lasă-l așa peste noapte.

Adaugă mult volum

Unul dintre cele mai statement look-uri pentru această toamnă va fi coafura cu extrem de mult volum. Bineînțeles, acest tip de look merge extrem de bine cu extensii, iar fixativul îți va deveni cel mai bun prieten. Nu te teme, dacă consideri că este too much, adaugă doar puțin volum pentru a merge în această zonă.

Coada de cal

Deși coada de cal joasă este un look clasic, în 2019 acesta a fost trend-ul favorit al podiumurilor de modă, iar în 2020 toate celebritățile au apelat la acest tip de coafură pentru evenimentele de pe covorul roșu. Ce îți oferă? Cu toate că este un look simplu, arată extrem de chic și sofisticat, dar este și extrem de ușor de creat.