Beauty

Trend-uri în materie de coafuri pentru vară 

iulia.statie
May 19, 2020 15:52 PM

Chiar dacă te-ai transformat complet în timpul carantinei (nu te-ai putut abține să te vopsești într-o culoare neobișnuită sau să îți faci breton, nu?) adevărul este că în vara aceasta vom întâmpina mai multe trend-uri noi atunci când vine vorba de hairstyling, iar toate arată diferit față de ce am văzut în trecut.

Pe aceeasi temaBeauty trend: care sunt trend-urile în materie de coafuri în 2020

Trend-uri hairstyling pentru vară

Deși vara nu ești obișnuită să îți dai foarte mult interesul privind coafura, pentru că este extrem de cald și mizezi pe look-urile inspirate din zilele în care stai la plajă, acum totul se va schimba.

„Coafurile de vară mereu au fost lejere pentru că oamenii nu vor ca părul să rămână pe chipul lor în zilele toride. Anul acesta va fi diferit pentru că este greu să nu îți dai silința cu privire la aranjatul părului atunci când porți o mască. Părul încă va fi prins, însă coafurile vor fi mult mai aranjate. Se va vedea intenția de a avea o coafură clean mai mult ca în verile trecute.”, a explicat Devin Toth, hairstylist din New York.

Acest lucru nu înseamnă să te complici, pentru că, serios, cine are timp? Logic, atunci când porți o mască, oamenii se vor uita la cum ai aranjat părul, însă, în loc să îți împletești părul neobișnuit, încearcă să combini trend-urile din verile trecute cu mai mare atenție pentru a avea un styling ușor, dar chic.

Ponytails

De obicei, vara nu ne prindem părul foarte strâns și oferim look-uri degajate, dar acum, suntem sigure că nu o să îți dorești să ai șuvițe de păr. Imediat cum părăsești casa o să îți dorești o coafură ce va rezista, așa că nu există ceva mai chic ca o coadă de cal fixată cu câteva accesorii. Mai mult, este important să nu îți atingi fața, așa că această coafură este extrem de practică.

Dacă te plictisește această coafură, poți îți împletești părul, pentru a fi sigură că transformi acest styling extrem de basic în unul chic.

Nu ești sigură cu privire la împletitul părului? Poți să te gândești să îți prinzi părul mult mai jos și să alegi câteva accesorii ce vor păstra coafura neatinsă pe tot restul zilei, cum ar fi baretele sau clasicele bobby pins. Ba chiar, poți adăuga și o fundă la bază.

În caz că vrei un outfit elegant și nu te poți gândi la ce coafură ar merge, apelează la un wet hair look sau pur și simplu prinde-ți jumătate de păr într-o coadă joasă, așa îți vei ține părul departe de chip și te vei asigura că oferi look-ului tău un twist modern.

Messy bun

Dacă un wet look nu este genul tău și vrei să arăți efortless chic vara aceasta, poți să îți prinzi părul într-un coc răvășit. Baza părului va fi bine prinsă, începând cu o coadă de cal, însă șuvițele răvășite îți vor oferi coafura aceea ce indică că ești lipsită de griji.

Old but gold

Dacă ai părul mult prea scurt sau pur și simplu nu îți place să îl porți prins, asigură-te că nu te va deranja și nici nu vei avea șuvițe ce nu stau la locul lor. Poți să optezi pentru o textură naturală sau să îl îndrepți și poți adăuga accesorii ce îl vor ține toată ziua în loc pentru a nu îl aranja mereu cu mâinile după urechi. Vei avea așa cum look relaxat, fără să încerci să adopți tot felul de styling-uri complicate.