Fashion

Trend-uri în materie de încălțăminte din vara anului 2019 ce revin și în 2020

iulia.statie
May 18, 2020 14:42 PM

Toate pasionatele de modă știu cât de repede apare și dispare un trend, iar, acum că avem și social media, este absolut normal să adorăm un anumit obiect vestimentar într-un sezon, iar până anul următor, să fie de mult uitat.

Pe aceeasi temaAmina Muaddi și Mytheresa colaborează pentru o nouă colecție de pantofi

Uneori tindem să investim mai mult în pantofi ca în orice altceva, așa că putem să spunem că suntem mai mult decât fericite atunci când aflăm că avem deja un lucru în garderobă atunci când trend-urile sunt anunțate.

Vara anului 2019 a adus din abundență trend-uri în materie de pantofi, mai mult ca orice alt sezon. În 2020, deși poate încălțămintea nu este prioritară, încă avem nevoie de ea. Există câteva trend-uri ce se reîntorc, așa că probabil o să fii fericită să aflii că este posibil deja să ai aceste obiecte în dulap. Iată ce va purta toată lumea în acest sezon:

Flip flops

Acest trend controversat cu siguranță a cucerit majoritatea. Până și Prada a realizat o pereche de flip flops fancy pentru vară. Dacă vrei să eviți look-urile pentru plajă, încearcă să nu îți iei perechi de cauciuc și combină încălțămintea cu piese cât mai stylish.

Sandale decupate

Probabil fiind unul dintre cele mai faimoase trend-uri ce a apărut anul trecut, sandalele decupate vor rămâne și anul acesta în preferințe. Chiar dacă acest trend are o istorie ce datează încă din anii 1990, în 2020 oferă ținutelor un aer modern.

Sneakers retro

Perechile de snakers retro au eclipsat încălțămintea sport, iar acestea sunt vești bune pentru că sunt foarte ușor de purtat. Fie că îi alegi în alb, fiind alegerea basic sau vrei culori vii, există extrem de multe opțiuni pentru gusturile fiecăruia.

Sandale naked

Probabil că aceste sandale nu sunt așa confortabile, însă sunt extrem de chic. Acest trend a început cu sandalele de inspirație romană, iar acum, există foarte multe opțiuni pe piață dacă îți dorești o pereche mult mai casual.

Platformele

Platformele pot fi impunătoare, însă, dacă nu ești genul ce își dorește tocuri înalte, este bine să te anunțăm că ai de unde alege. Poți să alegi un stil senzual sau doll like, dar poți să porți și platforme joase, pentru un plus de confort.

Pantofii bijuterie

Pantofii ce sunt decorați cu lanțuri, diamante încrustate sau orice alte accente ce aduc a bijuterii reprezintă un micro-trend ce nu va dispărea prea curând.