Fashion

Trend-uri în materie de încălțăminte pentru toamna anului 2020

iulia.statie
September 9, 2020 15:36 PM

Când vorbim de toamnă, ne gândim la o multitudine de trend-uri noi sau vechi, de multe haine noi în garderobă și de dorința de a cutreiera magazinele în căutare de cele mai frumoase piese pe care le putem aveam în acest sezon.

Pe aceeasi tema10 idei de torturi de nuntă acum în trend

Mai ales când este vorba de accesorii, tindem să ne achiziționăm fiecare piesă nouă pe care o vedem pentru a avea ceva pregătit pentru ținutele noastre de toamnă. Însă, dacă stăm să ne gândim mai bine, în acest sezon vom avea trei trend-uri mari în materie de încălțăminte ce nu sunt așa de greu de urmărit, ba chiar, este posibil ca fiecare să aibă aceste perechi în garderobă deja.

Balerini

Balerinii s-au întors în trend-uri, iar în 2020 căutăm perechile ce au și mici accesorii adăugate. Ține minte să îți cumperi o pereche ce are o susținere mai mare. Pentru un look modern, încercă să îi stilizezi cu perechi de jeans mai scurt sau pantaloni cu glezna goală. Mai mult, acum vorbim de volume, căci trebuie să îi combini cu ceva lipsit de volum, cum ar fi pantalonii drepți sau colanții sau să mergi în zona opusă, alegând ceva voluminos, cum ar fi fustele din materiale fluide.

Mocasini

Creșterea popularității acestui stil de pantof este strâns legată de faptul că partea din spate la unele perechi lipsește, fiind un trend de neclintit în ultimii ani, după cum a demonstrat Gucci. În versiunea din acest an regăsim o talpă mult mai groasă și o acoperire uniformă a tocului. Cum îi poți purta? Pentru că sunt de inspirație masculină, încearcă să adaugi piese ultra-feminine, cum ar fi bluzele cu mâneci bufante. Dacă vrei un look casual, optează pentru jeans și un pulover oversized.

Bocanci combat

Căutările pentru bocancii combat au crescut în această toamnă. Bineînțeles, Dr. Martens rămâne printre mărcile populare, dar, o pereche Prada din nailon și piele este cea mai căutată creație din prezent, potrivit platformei Lyst. Îi poți purta cu boyfriend jeans și un pulover oversized cu nasturi, dacă ești în căutarea unui look unisex. În caz că preferi ținutele girly, combină acești bocanci cu fuste și rochii cât mai scurte pentru a nu încărca outfit-ul.