Beauty

Trend-uri în materie de manichiură pentru 2021

iulia.statie
January 14, 2021 16:20 PM

Anul 2020 a fost unul foarte interesant dacă stăm să ne gândim la schimbările din industria modei și beauty. Ținând cont că saloanele au fost închise pentru mult timp, multe persoane au optat pentru îngrijirea unghiilor acasă până au putut din nou să se răsfețe.

Pe aceeasi temaCelebritățile au dat tonul ținutelor pentru acest an! Cele mai bune look-uri afișate

Pe manichiură se pune accent de foarte mult timp, iar o programare la salon ne bucură pe fiecare, pentru că știm că ne așteaptă câteva momente de relaxare totală. Chiar dacă până și experții sunt puțin nesiguri atunci când vine vorba despre trend-urile din acest domeniu, există câteva modele ce ne-au captat atenția și pe care le-am tot văzut pe podiumurile de modă.

Dacă preferi să îți îngrijești unghiile în intimitatea casei, aceste tendințe extrem de cool sunt potrivite pentru oricine. Chiar dacă există inspirație din abundență și modele inedite, la unele dintre cele mai faimoase case de modă am observat o reîntoarcere la simplitate, un clasicism, dar și un aer fresh, prin culorile vesele. Uităm puțin de print-urile din vară și ne concentrăm pe nuanțe, pe o manichiură cât mai simplă.

Roz

Nuanțele de roz au parte de un real succes în acest an! Iată că după ce am vorbit de costumele afișate în moda street style în aceste culori ce amintesc de vata de zahăr, dar și de ținutele extrem de vesele, tendința cucerește un alt domeniu. Combină manichiura cu un machiaj în aceeași nuanță și vei capta toate privirile.

Pastel

La fel ca și la piesele vestimentare, nuanțele pastelate vor fi un mare hit în acest an. Pentru că sunt culori ce reprezintă un optimism debordant, dar și o atitudine fresh, nu ne miră faptul că toată lumea înclină spre aceste nuanțe stinse, ce sunt vesele, dar, în același timp, rafinate. Combină manichiura cu un look monocrom pentru a te pune în evidență.

Negru

Nu ne miră faptul că Chanel și-a dorit să meargă pe o manichiură simplă, clasică, sobră, dar extrem de chic. Ne place ideea de simplitate, iar unghiile pictate în negru sunt extrem de elegante și merg cu orice ținută, dar și cu orice look de beauty. Dacă nuanțele vesele nu te bucură, atunci această tendință este perfectă pentru tine, iar anul 2021 o aduce înapoi în trend-uri.