Beauty

Trend-uri în materie de manichiură pentru primăvară anului 2021 văzute la New York Fashion Week

iulia.statie
September 23, 2020 14:48 PM

La începutul pandemiei, era greu să ne imaginăm cum vor arăta evenimentele anuale, grandioase, dar și cele dedicate total modei, cum ar fi New York Fashion Week. Nimeni nu putea să știe exact cum va arăta acest eveniment, însă, show-ul trebuie să continue.

Pe aceeasi temaManichiura french. Modele și idei inspirate

Ce trend-uri de manichiură vom avea pentru primăvara anului 2021

Designerii au avut grijă să organizeze prezentări de modă ce respectă regulile de distanțare, cu un public mult mai mic, în care au selectat cu grijă ce editori sau prieteni să vină, invitațiile s-au transformat în link-uri pentru a accesa platforme online, iar trend-urile au fost trimise pe mail. Deși este greu ca senzația de acolo să fie simțită în spatele laptop-urilor, telefoanelor sau tabletelor, strălucirea nu lipsește, lăsându-ne puțină speranță pentru vremurile ce vor urma.

La fel ca în fiecare an, anumite trend-uri se nasc sau revin, iar când vorbim de manichiură, ei bine, există din abundență inspirație. Spre exemplu, Rebecca Minkoff a vrut să readucă semnătura lui David Bowie printr-o manichiură glam rock, unde a mizat pe culoarea neagră, dar și print-uri de stele. Aceasta a ales o formă de unghi stiletto lungi, de care s-a ocupat Kiss Halloween Salon Color Nails.

La Wiederhoeft, manichiura s-a potrivit cu îmbrăcămintea stil Lady Gaga, design-ul fiind la fel de senzațional și extravagant ca și colecția. Aici avem o paletă mult mai largă, căci artistul Ada Yeung a creat o mulțime de modele pentru a pune în evidență semnătura brand-ului, printre care unghii în stilul ombre, în nuanțe de portocaliu, dar și metalice.

Tom Ford vrea ca noi să ne jucăm cu manichiura în următoarea primăvară. Poți începe cu un portocaliu intens sau un roz tare, după cum am observat pe modelele designerului. Un mic reminder, renunță la culorile nude sau la rozul prăfuit, deși sunt delicioase, and go crazy.