Fashion

Trend-uri pe care o să le vedem peste tot în această iarnă

iulia.statie
December 24, 2020 16:33 PM

Cum iarna a venit foarte repede și ne dorim să ne achiziționăm cât mai multe piese pentru a ne ține de cald tot sezonul, există câteva trend-uri pregnante ce nu vor da greș.

Pe aceeasi temaCele mai frumoase rochii furou pe care celebritățile le-au purtat

Trend-uri pentru iarna 2020-2021

Există și câteva piese ce ne aduc fericire și în sezonul răcoros, chiar dacă începem ușor să visăm cu ochii deschiși la rochii vaporoase, pălării de baie și piesele ușoare ce se poartă doar în sezonul călduros. De la botine lungi, la pulovere călduroase, ce nu ne poate plăcea la obiectele vestimentare de iarnă?

Dacă vrei să aflii totul despre ce se va purta în iarna 2020-2021, există câteva trend-uri ce au dominat podiumurile. În caz că ești deja în căutare pentru a adăuga piese la garderoba de iarnă și pentru ce o să porți în vacanțele pe care o să ți le iei, nu te teme! Ținutele tale vor fi mai chic ca niciodată.

Culoarea untului

Nu doar că este o nuanță extrem de dreamy, dar fiecare ținută capătă un aer senzual, dar rafinat în același timp. Cea mai bună parte? În caz că nu îți găsești o haină în această nuanță, încearcă să combini o maletă cu o rochie de vară pentru o ținută călduroasă.

Faux fur

La fel ca anul trecut, hainele din blană ecologică sunt în mare vogă. Dacă este să ne luăm după efectul pe care îl oferă, nu trebuie să ne mire că fiecare are așa ceva în garderobă. Încearcă să îți achiziționezi o piesă în genul într-o culoare tare.

Boho chic

Acest trend nu poate fi stăpânit doar vara! Deși ne-am obișnuit să vorbim de ținutele boho chic doar în sezonul călduros, se pare că în iarna aceasta se vor purta piesele cu franjuri extrem de lungi.

Naked

Nu știi ce să porți când ai o petrecere iarna? Sezonul următor ne vom duce într-o zonă extrem de senzuală, iar ținutele vor lăsa la iveală cât mai multă piele.

Puloverele pufoase

Nu cred că știu pe cineva care să nu aibă un pulover pufos în garderobă. Nu doar că sunt extrem de confortabile și arată chic în orice ținută, dar dacă îți vei achiziționa un set, poți avea parte de ținuta perfectă călduroasă de ieșit în oraș.

Carouri

Carourile se întorc! Cum în iarna anului 2020 vom vedea ținute edgy peste tot, iar outfit-urile all black dau startul, clasicul print se întoarce pentru a îți oferi acel look rock glam.

Piele

De câteva sezoane încoace, piesele din piele au cunoscut un succes răsunător. Le-am văzut în fiecare nuanță și print posibil, dar acum ne întoarcem în timp și le vom prefera pe cele negre, ce reamintesc de ținutele biker.

Mâneci bufante

Top-urile cu mâneci bufante au fost în vogă în acest an, așa că nu ar trebui să ne mire că rămân în trend-uri și în iarnă, aducând înapoi o delicatețe aparte.