Fashion

Trend-uri pe care o să le vedem peste tot în perioada următoare

iulia.statie
October 15, 2020 15:58 PM

Cum am intrat oficial într-un nou sezon, este normal ca trend-urile să se schimbe, cele vechi și mult prea văzute în ultima vreme să dispară, făcând loc unor noi piese pentru garderoba ta extrem de chic.

Ia-ți adio de la lănțișoarele personalizate, pantalonii biker, logomania și fustele în imprimeu de leopard și pregăte-tește să îți faci loc în dulap pentru alte trend-uri extrem de interesante, cum ar fi rochiile voluminoase, pantalonii din piele și bentițele.

Pantofii fantezie

Nu știm dacă îi putem numi flip flops cu tocuri și nici nu sună prea potrivit, dar acești pantofi fanteziști sunt gata să cucerească trend-urile atunci când vine vorba despre încălțăminte. Deși nu sunt extrem de confortabili, la fel ca o pereche fără toc, arată extrem de bine în tot felul de ținute.

Nude

Alb, bej, crem, culoarea untului, maro prăfuit, toate aceste nuanțe se întorc pentru a face parte din garderoba de toamnă, așa că dacă simți nevoia să ai o ținută nude complet, nu mai ezita, căci arată extrem de elegant.

Perlele

Deși ne luăm adio de la bijuteriile cu scoici, ce au fost extrem de purtate în această vară, putem să ne îndreptăm atenția spre unele accesorii clasice, ce mereu au reprezentat look-urile rafinate, oferind o delicatețe și feminitate dorită.

Rochii voluminoase

Delicatețea feminină a revenit glorios în trend-uri, iar aceste piese nu ne surprind, căci rochiile boeme, perlele, bumbacul alb și croiurile victoriene au fost la mare căutare, iar la ultimele evenimente, multe vedete au uitat de creațiile mini și au optat pentru aceste rochii.

Pantaloni de piele

Piesele de piele sunt un must have atunci când vorbim de sezonul răcoros, mai ales că sunt extrem de călduroase. Nu doar jachetele sunt vedetele din trend-uri, ci și pantalonii, ce sunt extrem de ușor de stilizat în orice ținută, fie ea casual sau pentru eveniment.

Bentițe

Își amintește cineva de Blair Waldorf și colecția ei de bentițe purtate în Gossip Girl? Bine, aceasta opta pentru look-uri chic, cu un aer școlăresc, dar aceste accesorii au fost văzute până și la Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, ce are o pasiune pentru ținutele rafinate.