Beauty

Trenduri pentru vară 2020 în materie de coafuri

iulia.statie
March 18, 2020 18:30 PM

Dacă te gândeai să îți schimbi complet look-ul, află că acum este cel mai bun moment. Până la urmă, un nou sezon se apropie, iar inspirația este din abundență pentru a te asigura că ai cea mai fresh apariție.

Pe aceeasi temaBeauty trend: care sunt trend-urile în materie de coafuri în 2020

Pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere, urmărește trend-urile și modurile de coafat pe care le ai la dispoziție, renunțând la produsele ce îți încarcă foarte mult podoaba capilară, raportându-te la variante light, potrivite pentru vară.

Și până la urmă, cine nu se simte bine atunci când își face o programare la salon? Dacă vrei să cucerești lumea, iată câteva dintre coafurile ce o să facă furori vara aceasta:

Blonde

Dacă nu poți să alegi între a rămâne blondă sau a deveni brunetă, atunci aceasta este alegerea perfectă pentru tine. Un look cald, glossy, ușor de obținut, ce îți va păstra podoaba capilară sănătoasă, în timp ce te bucuri de șuvițe pline de culoare și strălucire

Beach Hair

Aceasta este modalitatea de a ne reporta la texturile din anii ’70. Poppy Delevigne și Margot Robbie se folosesc des de acest look, utilizând diferite împletituri. Aceasta este o alegere perfectă pentru blonde sau nuanțe glossy. Poți crea această coafură folosind produse speciale de finisaj, în loc de a usca părul ca de obicei.

Wet Look

O să putem privi din nou cum se instaurează o nouă fascinație pentru acest look minimalist. Putem descrie această coafură prin ‚more is more’. Cum o obții? Folosindu-te de geluri pentru a finisa look-ul, pentru a te asigura că totul rămâne la fel pe tot parcursul zilei.

French Girl Bobs

Wash it and wear it! Dacă nu ai timp pentru a avea grijă de o coafură cât mai greu de întreținut, atunci acesta este look-ul perfect pentru tine. Mai mult, textura obținută fără a adăuga produse de styling este extrem de chic pentru următorul sezon, în care lucrurile se vor păstra cât mai light, fără a ne chinui prea mult.

Bob lung

În vara anului 2020 se poartă bobul lung! Acest look este perfect pentru cele ce își doresc să își poarte părul prins, dar vor și o textură perfectă atunci când nu doresc să îl coafeze.

Lots of layers

Această coafură este perfectă pentru a te asigura că trăsăturile tale sunt puse în valoare. Mai mult, este potrivită pentru vară și persoanele ce adoră să aibă un look perfect pentru plajă, dar totuși nelipsit de volum.