Beauty

Trendurile anului 2020 în machiaj

A. S.
December 18, 2019 11:32 AM

Trendurile anului 2020 în machiaj sunt unele fabuloase. Liniile îndrăznețe, neonul, dar și auriul vor fi la mare căutare în noul an, potrivit make-up artiștilor. 

Tendințele în machiaj pentru 2020  anunțã mult curaj, îndrãznealã și o revenire care nu face altceva decât sã ne bucure. Cât priveşte pielea, glass skin – adică tenul ca de porţelan -va fi la modă în 2020. Fin şi cu un luciu natural. Un efect pe care îl putem obţine uşor cu ajutorul unui fond de ten hidratant şi fluid, cu textură lejeră. Pentru un aspect prospăt, să nu uităm de blush-uri: în nuanţe de roz prăfuit şi piersică.

Trenduri machiaj 2020

  • Eyelinerul aplicat pe partea superioară a pleoapei, cu linii jucăușe, este un trend major de make-up in anul 2020. O mulțime de make-up artisti deja creează look-uri fabuloase din care te poți inspira!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ФОТОГРАФ / ВИЗАЖИСТ | КИЕВ (@chudesasha) on

  • Buze și sprâncene bine conturate. În ceea ce privește trendurile în machiaj în 2020,  buzele și sprâncele se poartă cât mai mai mari. Dacă în ceea ce privește buzele le putem contura peste conturul natual, sprâncele le vom purta cât mai stufoase.
  • In 2020 se poartă rimelul intens colorat, precum cel roz, verde sau albastru.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marika D’Auteuil (@lapetitevengeance) on

  • Accente de neon.  Anul 2020 vine cu propuneri minimaliste, extrem de chic, în care culorile aprinse apar în make-up doar sub formă de acente subtile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marika D’Auteuil (@lapetitevengeance) on

  • Auriul . Stiliștii spun că culoarea de bază în sezonul următor este auriul. Se folosește foarte mult

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marika D’Auteuil (@lapetitevengeance) on

Machiaj ochi albaștri

Roz, maro, cărămiziu, portocaliu, lila, turcoaz, oricare dintre aceste culori complimenteaza ochii albaștri, însă, în funcție de nuanța pielii tale, poți folosi gri și contur negru alungit pe pleoapă superioară. Testează culorile electrizante. Ți se potrivește de minune și machiajul cu efect de pleoape umede, dar e nevoie de o mascara. Nu în ultimul rând, conturul complet al ochilor cu nuanțe închise scoate în evidența și mai mult culoarea irisului și contrastul acestuia cu albul ochiului, mai ales la un machiaj de seară. 

Machiaj ochi căprui

Culorile recomandate de make-up artiști sunt: auriu, verde, kaki, albastru, roz sau mov. Evită albul, bejul și negrul dacă ai tenul deschis de culoare. Poți folosi conturul negru pe pleoapă superioară în combinație cu culorile recomandate. Desigur, poți încerca orice nuanța îți place, urmînd să decizi care-ți place cel mai mult pe pleoape și care-ți pune cel mai bine în valoare ochii.

Citește și: NYFW BEAUTY: CELE MAI SPECTACULOASE MACHIAJE PREZENTE PE CATWALK-URI

Machiaj ochi verzi

Ochii verzi pot fi puși în valoare folosind farduri maro roșcat, bej sidefat, auriu, argintiu, roz, roșu sau verde, și contur negru. În cazul ochilor verzi, se spune că alegerea unei nuanțe de verde creează o armonie plăcută, cu condiția că unghiurile interne să fie iluminate cu alb sau bej. De asemenea, poți obține un look special definind genele cu mascara bleumarin.