Ups!

Treningul imprimat Gucci, inspiraţie pentru Reason Clothing!

irina.letitia
April 21, 2019 09:54 AM

Oh, Gucci! Eternă fascinaţie a pasionaţilor de modă, cu un simţ estetic deosebit! Putem spune că celebra casă italiană, Gucci, a dat lovitura odată cu sosirea lui Alessandro Michele la conducerea artistică, moment care a însemnat o reorientare a brandului: colecţii mai tinereşti, mai eclectice, o reinventare a logo-maniei Gucci şi în esenţă, transformarea mărcii într-una din cele mai cool ale momentului. Printre piesele răvnite, la care probabil că nu te-ai fi aşteptat în urmă cu 4-5 ani, este treningul Gucci.

Treningul imprimat Gucci, inspiraţie pentru Reason Clothing!

Da, un trening, adus la rang de vedetă de cei de la Gucci, pentru că „exploatează” perfect (sau poate, a creat perfect) profilul cumpărătorului actual: tânăr, dornic de afişare, ironic, relaxat. Spunem dornic de afişare, pentru că altfel nu ai îmbrăca un „full-outfit” cu monograma unui brand oricum foarte uşor recognoscibil.

Acest costum sport este o adevărată revelaţie. L-am văzut purtat în atât de mult feluri şi de atât de multe vedete, de la Beyonce la Delia.

Nu este de mirare că treningul Gucci a fost folosit drept inspiraţie de multe alte branduri, mai mult sau mai puţin evident. Unele au copiat întocmai, altele s-au mulţumit să inducă ideea similară.

Astăzi, vorbim despre un model foarte similar, propus de brandul Reason Clothing. Reason Clothing este un brand de îmbrăcăminte masculină, ce datează din 2004. Cei doi prieteni care au înfiinţat brandul au început cu tricouri imprimate, dezvoltându-se apoi cu produse variate, denim, tricotaje, cămăşi, practic tot arsenalul unei garderobe masculine.

In noua colecţie, cei de la Reason propun un trening ce ne-a dus imediat cu gândul la originalul, Gucci!

Uuups!