News

Tristan Thompson o vrea înapoi pe Khloe Kardashian

iulia.statie
March 4, 2020 16:46 PM

Un an a trecut de la scandalul de proporții uriașe privind infidelitatea lui Tristan, însă acesta încă și-o dorește înapoi pe Khloe Kardashian.

Pe aceeasi temaKhloe Kardashian, rănită de acuzațiile aduse asupra ei de către Caitlyn Jenner

Ei se înțeleg perfect atunci când vine vorba de creșterea fiicei lor, True, iar relația lor de amiciție merge bine în sfârșit. Totuși, el își dorește să formeze din nou un cuplu cu vedeta, iar acest lucru este foarte vizibil pe site-urile de socializare, unde mereu îi lasă comentarii sugestive.

Se pare că față în față este și mai romantic și flirtează mult cu vedeta de televiziune, după cum a declarat o sursă pentru HollywoodLife.

Tristan Thompson o vrea înapoi pe Khloe Kardashian

„Tot ce spune pe Instagram este doar ce vede lumea. În viața reală, el face mult mai multe. Îi trimite mereu flori. Casa ei este plină de flori iar multe sunt din partea lui. Îi trimite texte drăguțe și mereu îi spune că o vrea înapoi. Lui Khloe îi place atenția, însă încă are grijă în privința lui. Ea are încredere în el atunci când vine vorba de creșterea lui True, dar vorbind despre o împăcare, ea vrea să păstreze lucrurile așa cum sunt acum.”, a povestit sursa.

Khloe este pe cale să îl vadă mai des pe Tristan, ținând cont că echipa în care joacă, Cleveland Cavaliers vor avea ultimul meci din sezonul acesta în curând, iar el va petrece vara în L.A. „Tristan o vrea înapoi și încercă mereu să flirteze cu ea. El chiar abia așteaptă să o vadă mai des începând cu luna viitoare, când sezonul NBA se va termina.”, a continuat sursa.

„El vrea să petreacă mai mult timp cu True, acest lucru însemnând că o să o vadă și pe Khloe. El crede că este o situație win-win și speră că el și ea se vor împăca oficial.”, a adăugat aceeași sursă pentru publicația menționată mai sus.