Beauty

Trucuri de frumusețe pentru acasă. Idei de la vedete

A. S.
November 22, 2019 14:16 PM

Trucuri de frumusețe pentru acasă oferite de vedete internaționale pot fi puse în practică de oricine, cu un minim de efort. 

Fie că vorbim de trucuri de frumusețe pentru piele, pentru păr sau diverse tratamente corporale, vedetele nu se sfiesc să apeleze la remedii naturiste acasă.

Trucuri de frumusețe pentru acasă

Trucurile de frumusețe la care apelează vedetele sunt unele deloc complicate, așa că oricine le poate aplica acasă.

Trucuri de frumusețe pentru acasă. Îngrijirea părului

Katherine Zeta Jones îşi menţine frumuseţea podoabei capilare cu bere. Alcoolul îndepărtează orice urmă de produs rămasă pe suprafaţa firului de păr. După ce ai şamponat părul şi l-ai limpezit,şterge surplusul cu un prosop,apoi toarnă o ceaşcă de bere, acoperă-l cu o folie de plastic,timp de 5 minute, iar la final clăteşte bine.

Denise Richards  foloseşte avocado în loc de balsam pentru un păr foarte hidratat. Combină avocado cu o lingură de ulei de măsline,amestecă-le până când obţii o pastă pe care o aplici doar pe lungimea părului, nu şi pe scalp,  l-ar face să pară gras.

Citește și:  ULEIUL DE COCOS ȘI BENEFICIILE LUI PENTRU PĂR

Trucuri de frumusețe pentru acasă. Îngrijirea pielii

Pentru un ten frumos,lipsit de imperfecţiuni, Eva Longoria îşi aplică o dată pe săptămână o mască cu suc de lămâie,boabe de cafea măcinată şi ulei de măsline. Pielea feţei devine astfel hidratată,curată şi radiantă.

Pentru a-și demachia tenul, J.Lo preferă demachiantelor, banala vaselină. Cântăreața spune că nu-i place să-și agreseze pielea cu tot felul de tratamente cosmetice. Nu-mi fac masaje faciale sau tratamente. Nu-mi place să-mi deranjez pielea sau fața prea mult. Nu folosesc scrub, nu îmi exfoliez pielea, nu fac nimic de genul ăsta, doar lucruri de bază. Folosesc totuși multe măști hidratante, a declarat J.Lo. Se zvonește însă că aceasta folosește și un produs mai puțin obișnuit: cremă cu proteine din placentă, populară și printre alte celebrități.

Teri Hatcher îşi toarnă vin în apa de baie ca să-şi menţină pielea moale şi fină. Actriţa susţine că antioxidanţii din vin îi fac pielea să arate permanent împrospătată.

Trucuri de frumusețe de la vedete împotriva celulitei

Halle Berry îşi întreţine coapsele şi scapă de celulită cu zaţ de cafea. Potrivit actriţei, cafeina reduce apariţia celulitei grăbind metabolismul celular.

Trucuri rapide frumusețe acasă

Jennifer Love Hewitt a recunoscut că atunci când vrea un tratament rapid pentru coșuri, secretul sau este să aplice pastă de dinți pe el, peste noapte. În felul acesta, a două zi va arată perfect, pentru că pastă de dinți usucă foarte bine zonă cu probleme și tenul poate fi acoperit cu ușurință cu fond de ten sau un creion corector.

Deși are părul în ”valuri” din naștere, Blake Lively recurge la un truc pentru că aranjarea lui să nu mai fie o corvoadă de dimineață: după spălare, „îl usuc pe unde e încă ud și apoi îl strâng într-un coc de balerina”. Desfăcut în zori, părul căpăta valuri ample, naturale!

Cindy Crawford spune că secretul tenului sau impecabil este hidratarea intensă. Pentru acest lucru, fostul top model american folosește zilnic un amestec de lapte și apa minerală, pe care îl pune într-un spray, cu ajutorul căruia își împrospătează chipul pe tot parcursul zilei.