Fashion

Trucuri de styling pe care le poți încerca atunci când lucrezi de acasă

iulia.statie
March 26, 2020 17:57 PM

În timp ce ne izolăm din cauza pandemiei de coronavirus, tentația de a petrece toată ziua în pijamale este foarte mare. Totuși, putem folosi experiența ca o oportunitate de a experimenta cu stilul nostru. Nu există persoane ce te privesc, deci poți să te simți relaxată în siguranța casei tale, căci nu te poate judeca nimeni, fiind liberă să experimentezi cu absolut orice îți dorești.

Pe aceeasi temaVedete ce adoră pijamalele foarte scumpe!

Dacă și tu te-ai săturat de pijamale și îți dorești să te distrezi puțin cu garderoba ta, ca o iubitoare de modă, atunci noi îți venim în ajutor și îți propunem câteva trucuri de styling perfecte pentru această perioadă.

Simte-te confortabil

După cum am văzut la prezentarea Chanel Cruis, colanții sunt considerați din nou chic. Pentru a avea cea mai bună ținută pentru a lucra de acasă, încearcă să îți cumperi o pereche cu talie înaltă, complet opacă. Combină piesa cu o jachetă și multe accesorii.

Experimentează cu diferite combinații de culori

Nu ți-a plăcut niciodată verdele? Ei bine, poți să îi oferi o nouă șansă, căci poate regulile vechi nu se mai aplică. Ești mândră de garderoba ta all black? Încearcă să combini tot felul de culori și piese pentru a-ți lărgi orizontul.

Nu uita de pantofi

Toate avem perechi de pantofi pe care niciodată nu le-am purtat. Încearcă să le combini cu o pereche de șosete groase atunci când te duci la bucătărie pentru a lua o pauză. O să vezi că atunci când te vei întoarce la birou vei putea purta orice pereche de încălțăminte și te vei simți confortabil.

Încearcă noi trucuri de styling

Îți plac accesoriile statement? Care este modul tău favorit de a purta o bandană? Poți să păstrezi un accesoriu de păr toată ziua? Te deranjează o anumită pereche de cercei? Nu există timp mai bun ca acum pentru a afla.

More is more

Păstrează finanțele intacte prin a încerca diferite combinații formate din piesele tale mai vechi. Potrivește-ți vechiul hanorac cu o fustă perfectă de petrecere, sau combină o pereche de jeans cu o rochie de vară. Ai multe posibilități la dispoziție.