Fashion

Trucuri de styling pentru vacanța de iarnă

iulia.statie
December 30, 2020 17:30 PM

Cu siguranța găsești în garderobă o rochie neagră ce te poate scoate din impas, mereu pregătită pentru orice eveniment, dar unde mai este plăcerea de a te îmbrăca? De la jachete în culori îndrăznețe, la rochii din piele, există multe piese vestimentare pe care le poți adăuga în propria garderobă pentru a ieși din zona ta de confort și a străluci.

Pe aceeasi tema7 modele de cizme pe care le poți purta toată iarna!

Ținute monocrome

Chiar dacă tinzi să fugi de piesele în aceeași nuanță, pentru că aceste combinații par a fi plictisitoare și obositoare, în acest sezon s-a pus accent pe piesele asortate, căci oricine reușește să stăpânească acest truc de styling obține mereu look-uri ravisante și elegante.

Costumul roz

Puțin roz nu a făcut nimănui rău niciodată. Nici mai mult roz. Joacă-te cu ideea de goliciune și alege să nu porți nimic pe sub un costum roz, într-o nuanță delicioasă, sau o maletă într-o culoare asemănătoare. Dacă te sperie ideea de costum și preferi un look mai casual, combină blazerul cu o pereche de pantaloni din denim, sau alege o jachetă într-o culoare tare.

Și mai mult roz

A te juca cu nuanțele de roz și mov în aceeași ținută nu este greșit, mai ales pentru efectul romantic și delicat pe care o să îl obții, chiar dacă alegi piese masculine.

Rochia albă

Deși avem tendința să alegem mereu o rochie neagră, pentru că am tot auzit că negrul avantajează silueta și este o alegere distinsă, nici albul nu se lasă mai prejos, fiind o alegere clasică ce te va face să strălucești de sărbători.

Roșu

Cu siguranță toți visăm la o ținută într-o nuanță puternică de roșu de sărbători, pentru că această culoare este de o senzualitate aparte, ce te ajută să ai o ținută statement.

Negru

Dacă nu vrei să îți revoluționezi tot stilul vestimentar, până la urmă ținutele în negru nu sunt o alegere greșită, mai ales dacă renunți la rochia obișnuită și îmbrățișezi o pereche de pantaloni cu talie înaltă.

Glitter

Nu fiecare își dorește o rochie plină de paiete, dar puțină strălucire nu strică, mai ales atunci când vine vorba de sărbătorile de iarnă, când toată lumea vrea poze perfecte pentru rețelele de socializare.

Dungi

Dacă în ultima vreme ai visat la o ținută de inspirație masculină, poate te vom face să nu mai stai pe gânduri și să îți achiziționezi un astfel de costum pentru sărbătorile de iarnă, căci, cu siguranță nu o să dai greș în acest sezon.

Piele

Ținutele din piele se întorc în fiecare iarnă în trend-uri, iar în acest sezon, dacă îți dorești să porți o astfel de piesă de sărbători, nimeni nu îți va sta în cale. În plus, fiecare are în garderobă o jachetă, o fustă sau o pereche de pantaloni din acest material, deci îți vei salva finanțele.