Fashion

Trucuri simple de styling pentru ținutele din sezonul răcoros

iulia.statie
October 30, 2020 16:04 PM

Vremea din sezonul răcoros poate fi imposibil de prezis, căci într-un minut plouă, iar în celălalt putem vedea soarele cum strălucește, așa că tindem uneori să ne ducem spre extremele vestimentare și să regretăm în a doua secundă.

Pe aceeasi temaBeauty trend: care sunt trend-urile în materie de coafuri în 2020

Pentru a te asigura că ținuta ta este pregătită de orice, adaugă straturi pentru a îți da posibilitatea de a te juca cu piesele ce se află deja în garderoba ta, alegând diferite texturi, țesături, modele, print-uri și culori, posibilitățile fiind nelimitate.

Adaugă o rochie de vară

Chiar dacă simți nevoia de a îți pune rochiile și fustele de vară în spatele dulapului, află că încă le porți purta și în sezonul călduros, căci așa poți face mai ușor schimbarea de la piesele subțiri la cele groase. Poți să adaugi un pulover peste, sau o jachetă mai groasă pentru contrast. Adaugă accesorii și încălțăminte casual sau edgy pentru un aer minimalist.

Adaugă un cardigan

Dacă nu ești încă pregătită pentru o jachetă mai groasă, adaugă un cardigan sau un poncho pentru a te potrivi cu vremea de afară. Cea mai bună parte la aceste piese este faptul că sunt extrem de versatile, asortându-se bine atât cu denimul, cât și cu piesele mai romantice.

Adaugă o salopetă

Salopetele sau overall-urile au fost destinate pentru acest sezon, pentru că este foarte ușor să adaugi piese atunci când vremea de afară îți cere acest lucru. Asotează o maletă, o bluză sau o cămașă și adaugă și o jachetă deasupra dacă simți că este prea puțin.

Adaugă mai multe print-uri

Nu te teme din a experimenta cu print-urile și materialele diferite atunci când vine vorba de outfit-urile de toamnă, mai ales că eroina din Emily in Paris ne-a demonstrat că acest trend reprezintă bucuria de a te îmbrăca. Chiar dacă este destul de greu de stăpânit, acest truc poate să creeze ținute cu adevărat chic pentru a transmite un mesaj statement vestimentar.

Adaugă un blazer

Dacă te-ai săturat de pantalonii sport în care ai trăit până acum, dar totuși preferi ținutele casual, adaugă un blazer la o ținută casual, formată dintr-un tricou simplu și pantaloni. Nu doar că te vei simți bine, dar ai instant un look studiat fără prea mult efort.

Adaugă o vestă

Vestele au revenit în trend-uri, fiind printre piesele preferate ale fetelor IT din întreaga lume. Poți cumpăra un costum ce conține și vestă pentru o ținută office, sau o poți adăuga la un pulover sau o cămașă, căci există multe posibilități atunci când ne gândim la această creație atemporală.