News

True Thompson, fiica vedetei Khloe Kardashian, a împlinit 3 ani. Ce petrecere i-a organizat mămica ei celebră

iulia.statie
April 13, 2021 14:04 PM

Fiica pe care Khloe Kardashian o are împreună cu Tristan Thompson, True, a împlinit 3 ani, iar mămica ei nu a lăsat ca această ocazie să treacă fără a da o petrecere. Se pare că micuța a avut parte de o zi de naștere superbă, bucurându-se de un decor roz și prințese Disney.

Pe aceeasi temaKendall Jenner, anunț neașteptat. Când își dorește să aibă copii

Khloe Kardashian, petrecere inedită organizată pentru fiica ei

Familia Kardashian este recunoscută pentru petrecerile organizate cu mare fast, dar de această dată Khloe Kardashian a organizat un eveniment restrâns în conformitate cu restricțiile impuse de pandemia de coronavirus, iar doar rudele sale au venit la ea acasă pentru a o sărbători pe micuța True ce a împlinit 3 anișori.

În mai multe videoclip-uri postate pe InstaStory, Khloe le-a prezentat fanilor casa ei decorată pentru ziua micuței. Zeci de baloane în culori pastelate erau așezate în fiecare cameră, iar prințesele Disney nu au lipsit, deși aceasta a specificat că doar familia va participa la petrecere. În câteva videoclip-uri se poate observa că Stormi Webster, fiica lui Kylie Jenner, a fost nelipsită, venind însoțită de mămica ei faimoasă.

Ce a dezvăluit Khloe Kardashian despre micuța ei, True

Nu au lipsit nici locurile de joacă special amenajate pentru copii, iar Khloe Kardashian a făcut și un shooting foto alături de micuța ei, postând un mesaj emoționant pe Instagram. Pe lângă faptul că vedeta le-a dezvăluit admiratorilor de pe Instagram că micuța ei o corectează mereu atunci când îi spune că este un bebeluș, ea a făcut și câteva dezvăluiri extrem de emoționante.

„Mi-ai schimbat viața în mai multe moduri decât aș fi putut visa vreodată. Tu esti prietena mea cea mai bună. Cea mai mare binecuvântare a mea. Întreaga mea lume. A fost o onoare să te văd crescând. A vedea viața prin ochii tăi este ceva atât de special. Este ceva magic.”, a scris Khloe Kardashian pe social media.

„Voi prețui fiecare clipă pe care o am cu tine pentru totdeauna. Mi-ai împlinit fiecare vis pe care l-am avut vreodată despre a deveni mamă. Doamne, îți mulțumesc că m-ai binecuvântat cu îngerul meu.”, a adăugat vedeta. Bineînțeles, în fotografiile postate alături de micuța ei fanii pot observa și decorul roz pregătit pentru petrecere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)