General

Tudor Chirilă a acceptat o nouă provocare, va juca în serialul "Vlad"

sandra.chelan
March 10, 2020 17:08 PM

Tudor Chirilă va juca în serialul „Vlad” unde îl va interpreta pe politicianul Drăgoi. Personajul va avea un impact puternic asupra poveștii întortocheate dintre Iordache și Cezar care va schimba radical situația.

Fiind ultimul sezon al serialului „Vlad„, surprizele se țin lanț în acțiune, iar fanii serialului sunt cu sufletul la gură!

Recent, s-au alăturat actori cu un renume în cinematografie cum ar fi Manuela Hărăbor, care și-a făcut apariția sub rolul unei afaceriste importante și Raluca Aprodu care va juca rolul soției politicianului Drăgoi.

Tudor Chirilă a acceptat o nouă provocare, va juca în serialul „Vlad”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jesús del Cerro (@delcerrojesus) on


Fiind un artist complet, Tudor a declarat că dorința lui de a face film este foarte arzătoare:

Prezența în VLAD îmi oferă mai multe oportunități: prima ar fi aceea de a reconfirma dorința și disponibilitatea mea de a face film, chiar dacă VLAD e un serial. Există probabil prejudecata că muzica prevalează în viața mea, ceea ce nu este adevărat. Și sunt bucuros să pot dezminți asta.”

„A doua ar fi o întâlnire cu actori talentați, mai puțin posibilă în teatru. Apoi, este încă un prilej de a-mi face meseria într-un context nou și de multe ori solicitant. Ideea de a juca un politician mi se pare iarăși interesantă, având în vedere repulsia pe care mi-o trezesc diverse figuri din spectrul politic românesc. E bine că am de unde să mă inspir. Și sper să reușesc să fiu credibil în acest rol”, a declarat Tudor Chirilă pentru ProTv

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tudor Chirila (@tudorchirila) on

Tudor este un artist complet care a debutat în cinematografie la o vârstă fragedă.

A publicat prima sa carte despre cele mai bune texte pe care le-a scris pe blogul său personal, „Exerciții de echilibru„.