Fashion

Tunsori 2020 pentru păr mediu. Ce se va purta anul viitor

A. S.
November 10, 2019 18:09 PM

În 2020, sunt la mare căutare tunsori pentru păr mediu. Asta pentru că această lungime a părului este în tendință în anul ce vine, poate mai mult ca niciodată. 

Părul mediu și drept și cărarea într-o parte exagerată sunt unele dintre cele mai întâlnite tendințe în 2020, potrivit stiliștilor . În plus, tunsorile de damă pentru păr mediu sunt acele tunsori care vor face o femeie să arate atrăgător, fără eforturi mari și experimente prea riscante.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by G W E N N (@itsgvl) on

Tunsori 2020, păr mediu. Părul tuns drept

Vedeta sezonului este tunoarea pe mediu, pe drept. Se poartă tăieturile drepte, geometrice. Acestea pot fi accesorizate cu breton sau fără, bretonele de deasupra sprâncenelor, în niciun caz cele lugi și groase, spun specialiștii despre ce tunsori se poartă în 2020

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexa Ahlman (@hair.by.alexa) on

Tunsori 2020, păr mediu. Bobul asimestric

Bobul asimetric e o tunsoare care ar putea fi alegerea perfectă pentru tine dacă ești în căutarea unui stil modern și interesant, fiind de asemenea una dintre cele mai recomandate tunsori în 2020, pentru păr mediu.

Hairstylistul Devin Toth declară pentru popsugar.co.uk că și un bob cu vârfuri drepte poate fi transformat într-unul asimetric. Tot ce trebuie să faci este să-ți dai părul după o ureche și să-l fixezi cu agrafe. Vei lăsa impresia că ai o tunsoare asimetrică, deși părul tău este tuns tot la aceeași lungime.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rachel Williams (@rachelwstylist) on

Tunsori 2020, păr mediu. Bob-carre

Bobul-carre este una dintre tunsorile care s-au purtat mult și în 2019, dar poate fi pusă și în top tunsori 2020 păr mediu. Este o tunsoare simplă și ideală pentru femeile cu păr subțire și neascultător. Diferitele variante îți vor permite să alegi tunsoarea în funcție de tipul și lungimea părului. De altfel, îți vor sublinia frumos trăsăturile și forma feței.

Bobul carre este o coafură lejera, adaptabilă și discretă. Și este soluția ideală pentru femeile care se confruntă cu lipsă acută de timp. Aranjarea unei astfel de coafuri durează puțin, iar rezultatul este unul fabulos!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BCN Street Style (@street_style_corner) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloé Brown ♡ Short Hair (@chloenbrown) on

Citește și: TUNSORI CU BRETON. CELE MAI ÎN VOGĂ VARIANTE 

Sasson, în top tunsori 2020 pentru păr mediu

Este un model vintage cu o interpretare modernă care a devenit preferata multor femei. Clasicul Sassoon are și un breton scurt care este tuns în semicerc. Ultimele tendințe ale tunsorii Sassoon presupun tunderea în scări, asimetria sau breton alungit.

Cu această tunsoare tinerele își vor sublinia personalitate, iar cele mai în vârstă vor arăta mai tinere. Cu Sassoon părul va căpăta volum. Totodată este cea mai reușită modalitate de a ascunde defectele. Dacă este scurtă, deschide gâtul și înfrumusețează frumos fața. Dacă este de lungime medie, gâtul va rămâne ascuns. Unicul neajuns este că Sasson necesită corecția frecventă a lungimii. Plus, trebuie realizată de un profesionist.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAIR MOOD Парикмахерская (@hairmood_) on